• PRO TV
  • Secretul lui Meghan Markle a fost dezvăluit. Ce truc folosește pentru a fi mereu sexy în fața camerelor foto 

Secretul lui Meghan Markle a fost dezvăluit. Ce truc folosește pentru a fi mereu sexy în fața camerelor foto 

Secretul lui Meghan Markle a fost dezvăluit. Ce truc folosește pentru a fi mereu sexy în fața camerelor foto 

Meghan, în vârstă de aproape 37 de ani, folosește, potrivit specialiștilor în fashion, un truc simplu.

Ducesa de Sussex e fană a croielii de tip barcă, așa cum e numită de în atelierele de croitorie. Sau ,,neckline cut”, cum o denumesc, pompos, fashionistele.  

Daily Mail scrie că, deși e membră a familiei regale de doar câteva luni, Meghan are deja un ,,signature look”. Și semnătura stilistică e tocmai aceasta croială pe care Ducesa o adoptă mai tot timpul. 

Tot experții în fashion mai scriu că această croială îi permite să respecte fără probleme protocolul regal, permițându-i să arate, însă, și ,,sexy”. 

Chiar dacă nu încalcă protocolul regal pe partea de stil, Meghan îl încalcă, totuși, în alte moduri. Ultima ei gafă a avut loc în urmă cu o săptămână, când Ducesa de Sussex a grești din nou la un eveniment public, gestul ei fiind considerat, din punct de vedere al protocolului regal, ,,de neiertat" pentru că a fost făcut chiar în prezența Reginei. 

Aflată la un eveniment alături de Regină, Meghan a uitat că regula de protocol a Casei Regale dictează că femeile nu au voie să își încrucișeze picioarele atunci când stau pe scaun.

Eticheta regală admite, totuși, situația în care picioarele sunt încrucișate, însă doar în zona gleznelor, nu a genunchiului. 

,,Să îți încrucișezi picioarele la nivelul genunchilor e cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie din familia regală. E de neiertat, mai ales dacă această gafă e făcută în prezența Reginei. E considerată a fi o lipsă de respect pentru Regină. E un gest mai mult decât nepotrivit.", a declarat Myka Meier, expert în protocol regal, pentru revista People. Meier a adăugat că, dincolo de asta, gestul e considerat a fi unul ,,nesofisticat", propriu femeilor de rând și nu cuiva din familia regală. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni