• PRO TV
  • Cel mai bine plătite vedete ale anului 2018 au fost dezvăluite. Dwayne Johnson și Kylie Jenner, printre favoriți

Cel mai bine plătite vedete ale anului 2018 au fost dezvăluite. Dwayne Johnson și Kylie Jenner, printre favoriți

Cel mai bine plătite vedete ale anului 2018 au fost dezvăluite. Dwayne Johnson și Kylie Jenner, printre favoriți

Forbes a dezvăluit lista anuală a celor mai bine plătite celebrităţi din lume, care conţine o combinaţie de muzicieni, actori şi atleţi. 11 staruri au încasat mai bine de 100 de milioane de dolari, iar cele mai multe dintre ele s-au consacrat cu ajutorul rețelelor de socializare.

Împreună, cele 100 de persoane care au ajuns pe listă au câştigat în perioada 1 iunie 2017- 1 iunie 2018 suma impresionantă de 6.3 miliarde de dolari, prezentând o creştere de 22% faţă de anul anterior. Multe dintre acestea sunt celebrităţi care au crescut valoarea brandului lor prin prezenţa pe reţelele de socializare şi alte afaceri independente.

Niciodată nu a fost mai profitabil să fii faimos decât în acest moment” a declarat Zack O’Malley Greenburg, editorul senior de divertisment la Forbes. „Vedetele au găsit tot felul de metode noi pentru a genera bani pe urma audienţelor lor, în special cu ajutorul reţelelor de socializare

Pe locul întâi se află faimosul boxer Floyd Mayweather, cu 285 de milioane de dolari, care a reuşit să ajungă în vârful listei în urma luptei din 2017 împotriva campionului Conor McGregor. Printre ceilalţi atleţi care au ocupat un loc pe listă se numară şi fotbalistul Lionel Messi cu 111 milioane pe locul 8, şi rivalul său, Cristiano Ronaldo, cu 108 milioane de dolari pe locul 10.

Actorul George Clooney se află pe locul 2 în listă, cu 239 de milioane de dolari încasate în ultimul an, sumă datorată vânzării companiei de tequila Casamigos, artisul fiind co-fondatorul acesteia. În plus, vânzarea i-a adus lui Clooney cele mai bune câştiguri din cariera sa de 35 de ani în film şi televiziune.

Pe locul 3 se află Kylie Jenner, una dintre cele două femei plasate în topul primelor 10 vedete pe listă. Urcând de pe poziţia 59 din 2017, tânăra care a creat un adevarat imperiu al produselor de machiaj a câştigat 166.5 milioane de dolari. Judecătoarea Judy Sheindlin, care are propriul reality-show, o urmează pe locul 4 cu 147 de milioane.

Dwayne „The Rock” Johnson şi-a dublat câştigurile de anul trecut, cu 124 de milioane pe locul 5. Trupele U2 şi Coldplay ocupă următoarele poziţii, cu 118, respectiv 115.5 milioane, iar cântăreţul Ed Sheeran se află pe poziţia 9, obţinând 110 milioane în urma ultimului său turneu. 

Mai departe de primii 10, Bruno Mars, Ellen DeGeneres, Jay-Z şi The Weeknd sunt doar câteva dintre numele care şi-au asigurat o poziţie în lista celor mai bine plătite celebrităţi.

Lista întreagă poate fi găsită aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni