• PRO TV
  • Prinţesa Charlotte valorează mai mulți bani decât fratele ei mai mare, Prinţul George

Prinţesa Charlotte valorează mai mulți bani decât fratele ei mai mare, Prinţul George

Prinţesa Charlotte valorează mai mulți bani decât fratele ei mai mare, Prinţul George

Ultimele estimări indică faptul că tânăra Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard de dolari mai mult decât fratele său, în termeni ai impactului pe care aceştia îl au asupra economiei Regatului Unit.

La vârstele de 3, respectiv 4 ani, Prinţesa Charlotte şi Prinţul George valorează miliarde, iar numerele vor creşte odată cu ei. Prinţul a fost estimat la 3.6 miliarde de dolari. Cea mică, însă, îl întrece pe acesta, fiind estimată la aproximativ 5 miliarde de dolari. Ambii copii au abilitatea de a influenţa vânzările unor produse, fără a ridica un deget. 

Orice ţinută purtată de cei doi, sau orice jucărie folosită sunt observate de milioane de persoane interesate de familia regală. Prinţesa are un avantaj asupra fratelui mai mare, numit de The Telegraph „Efectul Prinţesei Charlotte”, în urma căruia parinţii din lumea întreagă cumpară propriilor copii haine în care mica Charlotte a fost surprinsă. De multe ori, hainele au fost vândute în totalitate la doar câteva ore după apariţia prinţesei.

Citește și 6 reguli de protocol pe care trebuie să le urmeze toate femeile din familia regală britanică

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este obişnuită cu acest lucru, reprezentând ea însăşi un model de stil, şi orice articol de îmbrăcăminte purtat devine extrem de popular în rândul fanilor. Ținutele Ducesei Meghan primesc la fel de multă atenţie şi se pare că Prinţesa Charlotte le va ajunge din urmă şi chiar le va depăşi această influenţă.

Trebuie luat in vedere faptul că valorile menţionate sunt calculate pe baza impactului economic al celor doi şi nu sunt nişte valori concrete.

Reader’s Digest a estimat valoarea mai multor membri ai familiei regale, Regina Elizabeta si Prinţul Charles valorând milioane de dolari. La rândul lor, Prinţul William şi Prinţul Harry prezintă valori impresionante. Cei mici, însă, par să îi eclipseze pe adulţi atunci când vine vorba de influenţa asupra economiei Angliei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni