• PRO TV
  • Eli Roth divorțează. Gluma nepotrivită pe care a făcut-o în momentul anunțului

Eli Roth divorțează. Gluma nepotrivită pe care a făcut-o în momentul anunțului

Eli Roth divorțează. Gluma nepotrivită pe care a făcut-o în momentul anunțului

Regizorul, actorul și producătorul american Eli Roth (cunoscut datorită unor producții horror precum ,,Hostel”) și actrița Lorenza Izzo au anunțat că divorțează. 

Roth, în vârstă de 46 de ani și partenera sa, mai tânără cu 20 de ani, au decis să facă anunțul într-un mod mai neconvențional și amuzant.

Regizorul, foarte cunoscut pentru pasiunea sa pentru filmele horror violente, a descoperit, în urmă cu câțiva ani, că explicația pentru pasiunea sa pentru violența extremă pe care o aduce pe micile ecrane e psihopatia. Mai precis, Roth e psihopat cu acte în regulă și a descoperit asta chiar în cadrul unei emisiuni difuzate de Nat Geo. 

Prin urmare, Roth a vrut să facă o glumă legată de episodul cu psihopatia și a declarat pentru news.com: ,,Da, divorțăm... știți voi... so we don’t f--king kill each other”. (n.r. ca să nu ne omorâm).

Cei doi formau un cuplu de 4 ani și au menționat că se despart în condiții amicabile. Și nu numai atât, ei plănuiesc chiar să aibă și un proiect cinematografic comun în viitorul apropiat. 

Dincolo de gluma de mai sus, Roth a făcut și o declarație mai serioasă: „E adevărat, am decis să ne separăm. Au fost patru ani minunați, suntem recunoscători pentru fiecare moment pe care l-am petrecut împreună, ne iubim şi în mod sigur vom rămâne prieteni. Vom colabora și profesional, deci clar am glumit... nu ne vom ucide unul pe altul prea curând.”, a precizat el. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni