• PRO TV
  • Shiloh vrea să locuiască cu tatăl sau. Ce se spune despre copiii celui mai discutat cuplu, Brad și Angelina

Shiloh vrea să locuiască cu tatăl sau. Ce se spune despre copiii celui mai discutat cuplu, Brad și Angelina

Shiloh vrea să locuiască cu tatăl sau. Ce se spune despre copiii celui mai discutat cuplu, Brad și Angelina

Shiloh, deja considerată un copil cu o personalitate aparte, îi creează probleme mamei sale. Fetiță vrea să locuiască cu tatăl sau și face acuzații grave.

Divorțul Angelinei de Brad nu a ieșit nici pentru o secundă din atenția presei din întreagă lume. Unul dintre cele mai iubite cupluri din toate timpurile, Brangelina a frânt inimile tuturor atunci când basmul a luat sfarsit. Iar acum toată lumea este cu ochii pe copiii vedetelor.

Cunoscută deja pentru stilul de viață pe care și l-a ales încă de la o vârstă fragedă, Shiloh, fetiță Angelinei cu Brad Pitt, pare să le creeze probleme părinților ei. Mai exact, există publicații care spun că micuța ar fi cerut insistent să nu mai fie plimbată prin lume de mama ei, ci să se mute la Brad.

,,Este fetiță lui tati și este foarte afectată. O acuză pe mama ei că a despărțit-o de el." ar fi povestit una dintre sursele revistei americane Star. 

Brad și Angelina au împreună 6 copii, 3 naturali și 3 adoptați, însă Shiloh, acum în vârstă de 12 ani, le seamănă cel mai mult. Fetița are o personalitate puternică și știe foarte bine ce își dorește, iar asta se observă încă de la prima vedere către ea. Micuța și-a exprimat dorința de a fi numită Jhon și de a se îmbraca și aranja că un băiețel. Există surse care spun că și sora ei mai mică, tot fiica naturală a cuplului, îi calcă pe urme.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni