• PRO TV
  • Vezi LIVE spectacolul Ninja Warrior România! Testează-ți limitele la Băneasa Shopping City și câștigă invitații

Vezi LIVE spectacolul Ninja Warrior România! Testează-ți limitele la Băneasa Shopping City și câștigă invitații

Vezi LIVE spectacolul Ninja Warrior România! Testează-ți limitele la Băneasa Shopping City și câștigă invitații

În perioada 19 – 22 iulie, PRO TV te invită să trăiești puțin din experiența Ninja Warrior pe piațeta din fața centrului comercial Băneasa Shopping City. Timp de patru zile, bucureștenii își vor putea testa limitele psihice și fizice pe un traseu special amenajat, iar cei mai norocoși dintre ei vor putea câștiga invitații la filmările show-ului Ninja Warrior România.

Pe piațeta din fața Băneasa Shopping City, vor fi instalate trasee de dificultate medie, asemănătoare celor Ninja Warrior, dar accesibile publicului larg, astfel încât cei mai sportivi dintre vizitatori să își testeze forțele și agilitatea. 

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima dată în Japonia și are amploarea unui eveniment sportiv de talie internațională. Ninja Warrior este un fenomen care a adunat milioane de fani în fiecare țară și care a provocat o adevărată isterie prin grandoarea producției. În întreaga lume, de la prima ediție difuzată în 2009 și până astăzi, doar 6 persoane au reușit să obțină titlul de Ninja Warrior.

Anul acesta, românii au șansa de a câștiga 35 de invitații duble la primele filmări locale ale emisiunii. Vor fi răsplătite eforturile celor care vor testa traseele amenajate în parcarea centrului comercial, iar cei mai norocoși pot câștiga o parte dintre invitații prin înscrierea bonurilor de cumpărături pe website-ul dedicat al campaniei.

Mai multe despre Ninja Warrior România 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Sfideaza limitele, castiga titlul de Ninja Warrior Romania si premiul in valoare de 100.000 de euro!

Sfideaza limitele, castiga titlul de Ninja Warrior Romania si premiul in valoare de 100.000 de euro!

Publicat

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni