• PRO TV
  • Regizorul filmului ,,Brokeback Mountain": Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au refuzat rolurile principale

Regizorul filmului ,,Brokeback Mountain": Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au refuzat rolurile principale

Regizorul filmului ,,Brokeback Mountain": Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au refuzat rolurile principale

,,Brokeback Mountain” a primit laudele criticilor pentru interpretările lui Heath Ledger și Jake Gyllenhaal, însă rolurile principale le-au fost oferite inițial altor actori, spune regizorul Gus Van Sant.

Van Sant a declarat că Damon și DiCaprio au fost prima alegere pentru rolurile lui Jack Twist și Ennis del Mar, doi păstori din America rurală a anilor 1960 care se îndrăgostesc și sunt nevoiți să își ascundă relația de restul lumii. Producția a câștigat trei Oscaruri, din opt nominalizări. 

Cu toate astea, Van Sant spune că, pe când filmul era doar la stadiul de scenariu, ,,nimeni nu a vrut să accepte rolurile principale”. 

,,Știam că acest film va avea succes, așa că m-am dus cu scenariul la suspecții de serviciu: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Matt Damon, Ryan Philippe. Toți au refuzat.”, a spus Van Sant.

Într-un interviu din 2017, Matt Damon a nominalizat ,,Brokeback Mountain” în topul filmelor pe care ar fi vrut să nu le fi refuzat. 

,,Gus Van Sant mi-a propus să joc alături de Joaquin Phoenix. Dar atunci filmam The Talented Mr. Ripley în Italia, după care urma să încep filmările pentru All the Pretty Horses. Gus voia să filmeze Brokeback Mountain imediat după. I-am spus: Gus, o să fac un film cu gay, apoi un film cu cowboy. Nu pot să continui cu un film cu cowboy gay!”, a declarat Damon. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni