• PRO TV
  • Mesajul emoționant al basistului trupei Linkin Park la un an de la sinuciderea lui Chester

Mesajul emoționant al basistului trupei Linkin Park la un an de la sinuciderea lui Chester

Mesajul emoționant al basistului trupei Linkin Park la un an de la sinuciderea lui Chester

Basistul trupei Linkin Park, Dave ,,Phoenix” Farrell, i-a scris fostului său coleg, vocalistul Chester Bennington, o scrisoare deschisă pe care a publicat-o pe Instagram.

La un an de la moartea lui Chester, Farrell a publicat o fotografie a fostului său coleg, sub care a scris: ,,În ultimul an nu a existat nici măcar o zi în care să nu mă gândesc la tine. Mi-e dor de tine și mă doare că nu mai ești aici. Am ales să nu țin un discurs la înmormântarea ta pentru că nu puteam să leg cuvintele în așa fel încât să exprime ceea ce simțeam… Am ales să nu țin un discurs nici la concertul în memoria ta pentru că știam că nu o să reușesc să vorbesc. Azi, la un an de la moartea ta, încă nu știu să exprim coerent ce ai însemnat pentru familia ta, prietenii tăi, fanii tăi… și pentru mine. Sunt atâtea lucruri pe care aș vrea să le spun și pe care nu știu cum să le spun… dar unul dintre lucrurile pe care le știu cu siguranță e că ești iubit și că ne e dor de tine.”

 

Chester, In the past year, there hasn’t been a day that has gone by that I haven’t thought of you. I miss you, and it still hurts to not have you here. I chose not to speak at your memorial because I couldn’t formulate the words to adequately express how I felt... I chose not to speak at the Celebration of Life Concert honoring you because I knew I’d struggle to even be able to speak at all. And today, a year after your passing, I still struggle to try and eloquently express what you mean to your family, your friends, your fans... and to me. There is so much that I feel, and that I could say, and that I would want to say, and that I don’t know how to say... but one thing I know for certain, is that you are loved, and you are missed. Be Well My Friend, Dave

A post shared by Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) on

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, în urmă cu un an, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles.

El și-a luat viaţa chiar de ziua prietenului său, Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care la rândul lui s-a sinucis în același fel. 

Chester a fost abuzat în copilărie și s-a confruntat toată viața cu dependenţa de alcool și droguri, care l-au condus, în cele din urmă, spre o depresie foarte severă. Într-un interviu acordat cu câțiva ani înainte de ziua în care și-a luat viața, Chester a spus că foarte multe dintre piesele pe care le-a scris au fost rezultatul "demonilor săi" și că asta a fost partea bună a depresiei sale.

Vocea sa nu a fost specială pentru că putea atinge note înalte, ci pentru că a articulat cum nu se putea mai bine furia, tristețea, disperarea și anxietatea unei întregi generații de puști, scria imediat după moartea lui Rolling Stones. 

El era tatăl a şase copii din două căsătorii. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni