• PRO TV
  • Suma uriașă pe care Prinţul William şi Kate Middleton o vor cheltui pentru aniversarea Prinţului George

Suma uriașă pe care Prinţul William şi Kate Middleton o vor cheltui pentru aniversarea Prinţului George

Suma uriașă pe care Prinţul William şi Kate Middleton o vor cheltui pentru aniversarea Prinţului George

Ducele şi Ducesa de Cambridge vor să-şi resfeţe primul născut pe data de 22 iulie, care va marca aniversarea de 5 ani a micului prinţ. Ziua promite să fie una de neuitat, având în vedere că cei doi plănuiesc să organizeze o petrecere de 100 de mii de dolari, plină de distracţii pentru copii.

Petrecerea va avea loc în grădina Palatului Kensington (Londra), care va fi transformată pentru cel mic. 

„Vor fi multe maşini de jucărie, precum mini-Ferrari, pentru ca George şi prietenii săi să conducă prin grădină”, a declarat o sursă pentru publicaţia Life & Style. „Vor fi sute de baloane şi o zonă Lego unde copiii pot construi ce îşi doresc. Kate plănuieşte şi un mic târg de distracţii şi un castel gonflabil”.

În plus, cel puţin 15 entertaineri se vor ocupa ca petrecerii să nu-i lipsească nimic, aceştia fiind angajaţi pentru diverse roluri, de la a prezenta trucuri magice la a face pizza.

Elementul esenţial al oricărei petreceri aniversare, tortul, nu se va lăsa mai prejos, părinţii petrecând mult timp şi efort în alegerea acestuia. „Kate îl va surprinde pe George cu un tort personalizat imens, plin de culoare”, a mărturisit sursa.

Acum că Prinţul George merge la şcoală, va fi înconjurat de noii prieteni pentru ziua specială, însă mai mulţi membri ai familiei regale îşi vor face, cel mai probabil, apariţia pentru a-l sărbători pe cel mic. Anul trecut, petrecerea lui George a fost una subtilă, departe de decorul luxos al palatului. Printre invitaţi s-au numărat doar prietenii apropiaţi şi familia.

După petrecerea oficială, familia l-ar putea sărbători pe cel mic pe o insulă privată în Caraibe, unde se vor putea detaşa de atenţia permanentă şi vor putea petrece în intimitate împlinirea vârstei de 5 ani a Prinţului George.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni