• PRO TV
  • "Am terminat-o cu el!" Regizorul seriei "Guardians of the Galaxy", concediat. Anunțul făcut de studiourile Walt Disney 

"Am terminat-o cu el!" Regizorul seriei "Guardians of the Galaxy", concediat. Anunțul făcut de studiourile Walt Disney 

"Am terminat-o cu el!" Regizorul seriei "Guardians of the Galaxy", concediat. Anunțul făcut de studiourile Walt Disney 

James Gunn este cineastul producției cinematografice "Gardienii Galaxiei" și a fost concediat după ce a postat mai multe fotografii pe contul său de Twitter din timpul filmărilor celei de-a treia părți a seriei Gardienii Galaxiei, încălcând astfel politica de confidențialitate a contractului. 

Potrivit Hollywood Reporter, James Gunn nu a respectat anumite clauze din contract în momentul publicării pozelor. Mai mult, acesta a postat și diverse titluri cu tematici deranjante, precum pedofilia. 

"Atitudinile și declarațiile ofensive descoperite de pe contul său de Twitter sunt indezirabile și neconforme cu valorile studioului nostru, astfel am decis să terminăm colaborarea cu el", au declarat șefii studiourilor Walt Disney.

James Gunn și-a sters contul de Twitter, dar înainte de a face acest lucru, acesta și-a recunoscut greșeala. Totuși, postările sale au rămas pe contul de Instagram. 

"Regret ce am făcut și accept deciziile de afaceri luate azi. Îmi asum responsabilitatea deplină pentru modul în care m-am comportat.", a spus James Gunn.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni