• PRO TV
  • Andra și Cătălin Măruță, petrecere în patru de ziua Evei. Mezina familiei a împlinit trei ani

Andra și Cătălin Măruță, petrecere în patru de ziua Evei. Mezina familiei a împlinit trei ani

Andra și Cătălin Măruță, petrecere în patru de ziua Evei. Mezina familiei a împlinit trei ani

Eva Ioana Maria Măruță împlinește azi trei ani, iar Andra, Cătălin și David au sărbătorit-o cu tort și voie bună pe mezina familiei. 

La mulți ani, Eva. Ești plină de viață, iubitoare, atât de fericită, dar și puternică și hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimești în fiecare zi. Trece repede timpul și parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibărești în brațele mele și să alergi după David. Te iubesc”, a scris Andra pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a micuței Eva. 

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță e o scumpete de fată și a promis să pape toată felia de tort care i-a revenit cu această ocazie specială. 

Andra și Cătălin au multe evenimente și filmări în această perioadă, dar o petrecere în patru era tot ce le trebuia pentru a se relaxa după munca intensă pe care au depus-o. Ziua de naștere a Evei a fost un moment de familie care i-a adus pe toți mai aproape. Au sărbătorit acasă cu joacă, torturi personalizate pentru ambii copii și o ședință foto memorabilă. Andra i-a scris chiar și o declarație de iubire extrem de emoționantă. 

„Te privesc și încerc să îmi dau seama când a trecut timpul. Trei ani de bucurie, de râsete, de energie... La mulți ani, Eva! Te iubesc!”, i-a transmis și Cătălin.

FOTO: andraonline.ro

Ziua Evei este al treilea eveniment anivesar al anului pentru familia Măruță. Primul sărbătorit a fost Cătălin, pe 27 ianuarie, apoi David, care a împlinit șapte ani pe 16 martie. Ziua Andrei e pe 23 august și se anunță al fel de specială pentru familie.

În ciuda vârstei fragede, Eva are deja pagină de Facebook, moderată de părinții ei. Andra și Cătălin au postat o serie de fotografii din care se vede cât de mult se iubesc cei doi prichindei. Uite ce drăguți sunt cei doi frățiori la piscină

 „Hei, ajunge! Mă sufoci cu iubirea ta!”, pare a spune Eva în această fotografie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni