• PRO TV
  • Femeia asta se îndoapă cu pizza și ciocolată pentru a-și stinge scopul. „Vreau să am cel mai mare fund”

Femeia asta se îndoapă cu pizza și ciocolată pentru a-și stinge scopul. „Vreau să am cel mai mare fund”

Femeia asta se îndoapă cu pizza și ciocolată pentru a-și stinge scopul. „Vreau să am cel mai mare fund”

În timp ce alte femei se chinuie să dea jos stratul de grăsime, oricât de mic, de pe burtă, fese sau șolduri, o femeie din Suedia vrea să se îngrașe peste măsură. Scopul ei este să aibă cel mai mare fund din lume.

Natasha Crown se autointitulează fotomodel. Formele „apetisante” pe care le are nu te duc deloc cu gândul la așa ceva, dar cine suntem noi să-i spunem că nu poate să fie ceea ce pretinde? Nici măcar femeia cu cel mai mare fund din lume nu pare un test imposibil, deși face eforturi colosale să-și atingă scopul.

Cu cât voi lua mai mult în greutate, cu atât va fi mai mare fundul meu. Voi face orice e nevoie pentru a avea cel mai mare fund din lume”, spune Natasha, conform byronnews.com.au. Pentru a crește în greutate, suedeza mănâncă pizza și paste pe înfundate și devorează șase kilograme de cremă de ciocolată la borcan în fiecare lună. Conform medicilor, aceste trei alimente conțin multe grăsimi care se depun ușor.

FOTO: Instagram Natasha Crown

Bun, dar grăsimea nu se „aterizează” doar într-o zonă a corpului, ci depunerea este una uniformă. Nicio problemă, spun medicii. Nici nu e nevoie. Folosindu-se de miracolele chirurgiei plastice moderne, doctorii îi vor extirpa excesul de grăsime de pe coapse și din zona abdominală și îi vor „upgrada” posteriorul cu „umplutura” prelevată. Medicii spun că Natasha mai trebuie să pună pe ea circa 25 de kilograme, pentru a fi siguri că extrag din corpul ei suficientă grăsime cu care să-i tuneze posteriorul.

În prezent, cea mai de preț parte a corpului ei are o circumferință de 178 de centimetri, însă nu i se pare de ajuns. „Poate am dismorfie sau ceva de genul ăsta, dar eu nu simt că ar fi așa de mare. Cu siguranță vreau să fie și mai mare”, a mai spus modelul suedez. 

Natasha Crown recunoaște că a apelat la chirugia plastică încă de la vârsta de 20 de ani. De atunci și-a dorit să devină femeia cu cel mai mare fund din lume, iar asta a făcut-o dependentă de bisturiu. Și de oglindă, în care se privește în fiecare zi, pentru a vedea dacă a mai făcut vreun pas spre atingerea scopului ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni