• PRO TV
  • Așa arată iubita unuia dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Isabel l-a cucerit pe James Franco

Așa arată iubita unuia dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Isabel l-a cucerit pe James Franco

Așa arată iubita unuia dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Isabel l-a cucerit pe James Franco

Actorul de 40 de ani este unul dintre cei mai râvniți burlaci celebri. Dacă fratele sau mai mic, Dave Franco, este căsătorit cu Alison Brie, James încă nu a luat o decizie în această privința. Un lucru este clar: are o iubita frumoasă, cu 15 ani mai tânără decât el.

În vârstă de 25 de ani, Isabel Pakzad a rămas alături de celebrul actor pe parcursul scandalului sexual de la Hollywood, în care James a fost acuzat, alături multe alte vedete. Cei doi au evitat aparițiile dese în public, pentru o perioada.

Isabel și James formează un cuplu încă de anul trecut, iar primele fotografii cu ei au apărut în luna decembrie. James Franco a făcut furori în Spiderman, în filmul nominalizat la Ocar – Milk, în rolul unui homosexual, iar în 2001 a fost aclamat pentru interpretarea lui James Dean în filmul biografic realizat pentru televiziune "James Dean", pentru care a câștigat și un premiu Globul de Aur pentru cel mai bun actor. În 2017 a jucat într-un film care parodiază cel mai prost film făcut vreodată.

Deși are 40 de ani, James petrece mult timp în sala de sport, dacă judecăm după fizicul de invidiat pe care îl are, iar că urmare încă primește roluri demne de un adevărat Casanova.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni