• PRO TV
  • Un rapper cunoscut a lansat o melodie pentru a răspunde acuzațiilor de viol și răpire a unui grup de femei

Un rapper cunoscut a lansat o melodie pentru a răspunde acuzațiilor de viol și răpire a unui grup de femei

Un rapper cunoscut a lansat o melodie pentru a răspunde acuzațiilor de viol și răpire a unui grup de femei

R.Kelly a lansat o nouă piesă în care răspunde acuzațiilor care ii s-au adus acum un an în ceea ce privește abuzul sexual și răpirea a unui grup de femei. 

Rapper-ul a lansat o noua melodie de 19 minute, numită "I Admit". Kelly a postat pe Twitter link-ul melodiei cu descrierea:"Astăzi este ziua pe care ați așteptat-o cu toți". 

În versurile melodiei, Kelly recunoaște o serie de lucruri pe care el le-a făcut în viață. Kelly începe melodia prin a cânta:"Recunosc că am făcut anumite greșeli și că am niste metode imperfecte de a acționa". 

Continuă apoi cu versurile:"Recunoscu că m-am culcat cu toate femeile, bătrâne și tinere/Dar spune-mi cum pot numi ei asta pedofilie, e ceva nebunesc/Poți avea părerile tale/Dar eu pot face închisoare și să-mi pierd cariera din cauza opiniei tale."

Acum un an, Kelly a fost acuzat ca a ținut ostatice un grup de femei într-un cult. La scurt timp dupa ce au fost lansate acuzațiile, una dintre femeile așa zise captive a negat acest lucru. 

În această melodie, Kelly pare să răspundă la aceste acuzații:"Recunosc că nu sunt perfect/Au spus ca am abuzat aceste femei, asta e absurd/Ele sunt spălate pe creier/Răpite, serios?"

Kelly neagă că este un monstru sau o bestie. 

Un avocat al familiei lui Jocelyn Savage, una dintre presupusele femei captive ale lui Kelly, a declarat pentru E!News:"Încercarea lui Kelly de a schimba narațiunea este destul greșită. Declarerea și distragerea atenției nu va funcționa, deoarece clienții mei sunt hotărâți să se reunească cu fiica lor. Kelly trebuie să o elibereze pe fată și să o lase să se întoarcă la părinții ei. Dorința lor nu este de a primi bani de la Kelly, ci doar de a pune capăt interferenței cu fiica lor. Așa cum am spus anterior, i-am cerut cu respect să îi permită lui Jocelyn Savage să se întâlnească cu părinții și familia ei."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni