• PRO TV
  • Demi Lovato, la spital după o supradoză de heroină. Cântăreața a mai avut probleme cu drogurile

Demi Lovato, la spital după o supradoză de heroină. Cântăreața a mai avut probleme cu drogurile

Demi Lovato, la spital după o supradoză de heroină. Cântăreața a mai avut probleme cu drogurile

Solista americană Demi Lovato (25 de ani) a fost transporată de urgență la spital, marți după-amiază, după ce ar fi consumat heroină în exces. 

Anunțul a fost făcut de TMZ, care citează surse din poliție. Conform acestora, Demi Lovato a fost ridicată din locuința ei din Hollywood Hills din cauza unei supradoze de heroină. Înainte de a fi transportată la spital, artista a fost tratată la domiciliul ei cu o soluție injectabilă care se adminstrează în cazul supradozelor de medicamente sau droguri.

Solista s-a luptat cu drogurile mai mulți ani și a necesitat chiar internare într-o clinică specializată în tratarea dependenței de substanțe interzise. Vreme de șase ani, cântăreața nu s-a atins de alcool sau cocaină, plăceri pe care și le făcea în trecut. Curios este că luna trecută Demi a lansat o piesă care se cheamă „Sober” (Treaz/ă), exact opusul stării în care a ajuns acum la spital. 

Fanii ei au atacat-o deja pe Instagram.


 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovato s-a confruntat în trecut cu probleme grave precum depresia și tulburările de alimentație. Din cauza acestor afecțiuni a fost internată într-un centru de reabilitare pentru a urma un tratament pentru probleme fizice și emoționale. După externare, cântăreața a recunoscut public că a suferit de bulimie, că și-ar fi aplicat singură corecții fizice și că și-a înecat amarul în alcool. Totodată, Lovato a afirmat că a fost diagnosticată pe durata tratamentului cu tulburări bipolare.

Mai mult, în 2013 ea a recunoscut că nu putea să stea mai mult de o oră fără cocaină, pe care și-o administra inclusiv în timpul zborurilor cu avionul.

„Făceam contrabandă, practic. Așteptam până când cineva de la clasa VIP adormea și mă drogam acolo. Mă strecuram în baie și o făceam. Aveam un partener treaz, cineva care mă supraveghea 24 de ore din 24 și locuia cu mine și, totuși, eram capabilă să ascund asta și de el”, a declarta Demi Lovato pentru Huffingtonpost.

Iată mai jos videoclipul piesei Sober!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni