• PRO TV
  • Rihanna a întregistrat aproximativ 500 de melodii pentru cele două albume pe care le va lansa

Rihanna a întregistrat aproximativ 500 de melodii pentru cele două albume pe care le va lansa

Rihanna a întregistrat aproximativ 500 de melodii pentru cele două albume pe care le va lansa

O sursă apropiată cântăreței a dezvăluit că echipa artistei va alege doar 10 melodii pentru noul album, adăugând că ei au lucrat la acest proiect pentru aproape un an și jumătate. 

La începutul acestui an, Rihanna a menționat că există posibilitatea de a lansa un nou album reggae-centric. Mai multe detalii despre acest proiect au fost făcute publice, iar fanii se vor bucura de 2 albume până la urmă.  

Conform celor de la Rolling Stone, Riri lucrează la 2 albume diferite, un album dancehall și unul pop. Primul album care va fi lansat prin Roc Nation, este o odă care țin de rădăcinile sale din Caraibe și își propune să încorporeze în continuare sunetul de dancehall pe piața muzicii pop americane. De aproape un an și jumătate se lucrează la acest album. 

Lista potențialilor colaboratori îi include pe R.City, Stephen McGregor, Linton White, Ricky Blaze și un producător veteran în dancehall, Supa Dups. 

"Au fost create 500 de piese pentru acest proiect. Producătorii și scriitori de muzică diferiți. Ei vor alege doar 10 melodii. Am zburat din Miami până în Los Angeles de atâtea ori pentru acest proiect.", a declarat unul dintre proucători. 

"Fiecare artist, fiecare producător și fiecare scriitor de muzică din Jamaica a lucrat pentru albumul Rihannei și au multe credite asumate pentru acest proiect."

Între timp, albumul său pop va cuprinde cei mai buni artiști, precum Boi-1da și Skrillex. Sosirea ambelor albume este în prezent nespecificată ș nu este clar dacă RiRi le va lansa sau nu în același timp. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni