• PRO TV
  • Personajul Viktor Krum de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate actorul din Harry Potter

Personajul Viktor Krum de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate actorul din Harry Potter

Personajul Viktor Krum de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate actorul din Harry Potter

Celebra serie Harry Potter a propulsat spre faimă numeroși actori după lansare. Unul dintre ei fiind Stanislav Ianevski, actorul care l-a interpretat pe Viktor

Seria Harry Potter este fără îndoială, echivalentul literar al celebrei trube Beatles. Povestea realizată de o mamă singură, ce-și creștea copilul în orașul englez, Edinburgh, a încurajat o generație întreagă de copii să citească. Poveștile fascinante i-au învățat atât pe adulți, cât și pe nouă generație, că deși există demoni în ceasta lume, cu suficientă dragoste și mult curaj aceștia pot fi invisi. 

Timpul a trecut și actorii seriei s-au schimbat de-a lungul vremii. La fel că în cazul lui Matthew Lewis, aka nefericitul veșnic în Neville Longbottom, Stan Yanesvki a avut o evoluție absolut spectaculoasă în ultimii ani. Dacă ar fi să vorbim despre "Pocalul de foc", bărbatul care i-a câștigat inima lui Hermione cu mult înainte de a-și da seama că dragostea vieții sale era, de fapt, domnul Weasley, este acum de nerecunoscut.

 

#victorkrum #stanislavianevski #hotguys #harrypotter

A post shared by Chris Tinker (@winkledink86) on

Tânărul în vârstă de 33 de ani a renunțat la semnătura lui Krum, și-a lăsat părul lung și o barbă stufoasă. Vizibil mai corpolent decât cum ne-a obișnuit, tânărul și-a făcut și câteva tatuaje care nu trec neobservate. Asemănat cu Jason Momoa, cu siguranță actorul ar putea juca cu succes un rol în serialul Game of Thrones, în anumite scene de război.

Cu toate acestea, filmografia acestuia, spre deosebire de ceilalți actori din filmele Harry Potter nu a crescut considerabil din 2005 până în prezent. Stanislav a mai apărut doar în 2 productii cinematografice, Resistance (2011) și Xla (2016).
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni