• PRO TV
  • Cine e femeia pentru care Donald Trump junior își lasă soția și cei cinci copii

Cine e femeia pentru care Donald Trump junior își lasă soția și cei cinci copii

Cine e femeia pentru care Donald Trump junior își lasă soția și cei cinci copii

Fiul cel mare al lui Donald Trump și soția sa, Vanessa, au decis să divorțeze după 13 ani de căsnicie. Trump junior, care are cinci copii cu actuala nevastă, și-a găsit o iubită cu nouă ani mai în vârstă.

Donald Trump junior și Vanessa Hayden (40 de ani) au deschis acțiunea de divorț în luna mai a acestui an. După 13 ani de căsnicie și cinci copii, ei nu au mai găsit motive să continue relația care se șubrezise în ultimii doi ani. După ce inițial au anunțat că va fi un proces fără scandal, acum cei doi par a nu se mai înțelege atât de bine pe subiecte ce țin de pensia alimentară și custodia copiilor.

Cei doi au apărut la judecătorie miercuri, pentru prima dată în acest proces de divorț. Cu o zi înainte, fiul cel mare al lui Trump s-a afișat în Washington cu noua sa cucerire, scrie Daily Mail. Kimberly Guilfoyle are 49 de ani și a renunțat la postul ei de prezentator de televiziune pentru a-l ajuta pe Trump junior în campania din acest an pentru alegerile parlamentare (6 noiembrie 2018).

Noua iubită a lui Trump junior a fost deja angajată în cadrul America First Policies, o organizație non-profit creată cu scopul de a promova politicile publice și agenda președintelui american Donald Trump. Aici ocupă postul de vicepreședinte.

Fiul cel mare al președintelui american și iubita lui și-au oficializat relația în cadrul unui summit de leadership pentru elevii de liceu la care au participat. Ei au fost invitați să țină discursuri pe o scenă și au fost văzuți ținându-se de mână.

Donald Trump junior și Vanessa Hayden au declarat că nu au mai format un cuplu în ultimele nouă luni și că decizia de a se despărți a fost una firească. Pe rețelele sociale, ei au dat de înțeles că nu au de gând să facă un scandal public. Vanessa l-a și felicitat pe Donald, când acesta a dat sfară-n țară că și-a găsit o femeie pe gustul lui. Ba chiar i-a și luat apărarea când acesta a fost atacat de susținătorii săi, care i-au reproșat că „nu e etic ca un jurnalist să se întâlnească cu fiul președintelui”.

Cât de departe pot merge oamenii pentru a ataca o femeie doar pentru că se întâlnește cu Don. Suntem despărțiți de nouă luni și ne respectăm deciziile și intimitatea. Ne vom concentra pe creșterea copiilor noștri grozavi. Ar fi frumos ca și presa să facă la fel, în loc să fie obsedată de viețile noastre private”, a scris Vanessa Hayden pe Twitter.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni