• PRO TV
  • Artiștii de la Hollywood se roagă pentru sănătatea lui Demi Lovato! În ce stadiu se află artista în acest moment

Artiștii de la Hollywood se roagă pentru sănătatea lui Demi Lovato! În ce stadiu se află artista în acest moment

Artiștii de la Hollywood se roagă pentru sănătatea lui Demi Lovato! În ce stadiu se află artista în acest moment

Vestea neașteptată în legătură cu spitalizarea cântăreței Demi Lovato, în urma unei supradoze, a șocat o lume întreagă. 

Știrea care a făcut incojurul lumii aceste zile a luat prin surpridere atât fanii artistei cât și multe celebrități de la Hollywood. Încă nu știm exact motivele pentru care celebra artistă a decurs la un astfel de gest dar cu toate acestea multe personaje importante de peste ocean i-au transmis salutări și gânduri bune cântăreței.

Justin Bieber a fost unul dintre ei!

Într-un video pentru publicația TMZ, artistul a fost întrebat dacă a luat legătura cu Demi Lovato după incidentul care s-a petrecut. Destul de rezervat cu privire la acest lucru, vedeta nu a dorit să vorbească foarte mult pe această temă. 

"Este foarte trist ce s-a întâmplat. Nu, nu am vorbit, însă am toate gândurile bune pentru ea și pentru familia ei. Este teribil ce s-a întâmplat"

Selena Gomez gest măreț pentru Demi.

Cântăreața a rupt tacearea și și-a arătat sprijinul necondiționat pentru buna ei prietenă din copilărie. Deși vedeta nu a vrut să dea nici un interviu oficial despre cele întâmplate, Selena a fost văzută purtând un tricou cu mesajul "Ai încredere". În același timp, Mandy Teefy, mama acesteia a publicat o imagine pe contul sau de Instagram cu cele două în momentul în care au împlinit vârsta de 16 ani. 

"Asta s-a întâmplat exact acum 10 ani, la frumoasă aniversare de 16 ani a Selenei. Demi Lovato, te iubim! Lumea e un loc mai bun datorită râsului tău contagios. Mă doare sufletul."

Pe Twitter, starea de sănătate a cântăreței a generat imediat repercursiuni. Nume precum Aaron Carter, Ariana Grande dar și multe alte personalități și-au manifestat sprijinul față de artista.

Demi Lovato a luptat mult în trecut cu depedența de droguri și alcool. Cântăreața a avut o serie de interviuri în care a vorbit despre problemele pe care le are cu substanțele interzise. "Pentru cei care nu m-au abandonat niciodată: am mai trecut odată prin acest drum. Îmi pare rău, nu mai am puteri" a spus Demi într-un ultim show televizat. "Mi-ar plăcea să fiu un model, dar sunt un om totuși... Sunt în același punct iar, dar promit că de data asta voi caută ajutor. Nu asta era intenția mea, îmi pare rău"

Artista în acest moment este internată într-un spital din Los Angeles și se recupereaza.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni