• PRO TV
  • Moment halucinant pentru Gareth Bale! Motivele pentru care galezul și-a anulat nunta pentru a doua oară

Moment halucinant pentru Gareth Bale! Motivele pentru care galezul și-a anulat nunta pentru a doua oară

Moment halucinant pentru Gareth Bale! Motivele pentru care galezul și-a anulat nunta pentru a doua oară

Starul celor de la Real Madrid a dezvăluit presei motivele pentru care a fost nevoit să anuleze nunta sa cu Emma Rhys-Jones.

Gareth Bale a fost nevoit să-și anuleze nunta cu Emma Rhys-Jones cu câteva săptâmâni înaintea ceremoniei din cauza problemelor cu închisoarea pe care le are tatăl fetei și din cauza noii iubite.

 

Real Madrid - 27/05/2018 ⚽???????? #garethbale #fdsbale #emmabale #emmarhysjones #albabale #navabale #albabale #fdsfootball #footballkids #football #footballfamily #realmadridfamily #realmadrid #realmadridkids #championsleague #walesfamily

A post shared by Familledesport (@familledesport) on

Este a pentru a doua oară când cei doi îdrăgostiți trebuie să anuleze nunta. Tatăl Emmei, Martin, în vârstă de 54 de ani, a fost la închisoare condamnat la 6 ani de închisoare pentru o fraudă de 2 milioane de lire sterline.

Potrivit The Sun, după ce a ieșit din închisoare Martin s-a cuplat cu modelul rus, Alina Baranova în vârstă de 29 de ani, care este mai mare cu 3 ani decât fiica sa. 

Gareth Bale și Emma Rhys-Jones au decis reprogrameze nunta pentru anul viitor, pentru a avea timp să o cunoască pe noua cucerire a lui Martin."Emma nu vrea ca tatăl ei să vină la nuntă cu o persoană pe care nici nu o știe."
citează The Sun.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni