• PRO TV
  • Procesul împotriva lui Ed Westwick s-a încheiat. Care a fost verdictul? 

Procesul împotriva lui Ed Westwick s-a încheiat. Care a fost verdictul? 

Procesul împotriva lui Ed Westwick s-a încheiat. Care a fost verdictul? 

La un an după acuzațiile de abuz sexual făcute împotriva lui Ed Westwick, procurorul districtulu Los Angeles a decis să renunțe la urmărirea penală a actorului. 

Poliția din Los Angeles a început investigația în noiembrie după ce Kristina Cohen a depus o plângere cum că ar fi fost violată de actorul principal din Gossip Girl

Conform unui document oficial obținut de E!News, trei femei neidentificate ar fi declarat că au fost violate de către Westwick în 2014. Urmărirea penală a fost respinsă după aceste declarații, sustinând că nu există dovezi suficiente. 

În noiembrie 2017, actorul a negat acuzațiile de viol care i-au fost aduse într-o postare pe Instagram:"Nu o cunosc pe această femeie. Nu am forțat niciodată o femeie să întrețină relații sexuale cu mine. Cu siguranță nu am comis viol."

Avocatul lui Westwick, Blair Berk, a declarat pentru E!News:"Probele au demonstrat că nici o acuzație care a fost făcută de aceste 3 femei nu s-a dovedit a fi adevărată. Sper ca cei care s-au grăbit să judece rapid, fără să știe că există dovezi abudente de nevinovăție, vor ezita data viitoare și nu vor acuza atat de repede înainte de a investiga adevărul."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni