• PRO TV
  • Tot ce trebuie să știi despre UNTOLD 2018, festivalul care îți colorează vara

Tot ce trebuie să știi despre UNTOLD 2018, festivalul care îți colorează vara

Tot ce trebuie să știi despre UNTOLD 2018, festivalul care îți colorează vara

Cel mai așteptat festival al anului în România, UNTOLD 2018, intră în linie dreaptă. Mai sunt trei zile până la debutul unui maraton muzical fără seamăn în Europa, iar Transilvania devine din nou un punct de atracție turistică pentru tinerii puși pe distracție.

Vara asta traiesti mai mult! Cu PRO TV PLUS ai live stream de la UNTOLD! Oriunde ai fii, intre 2 si 5 august intra pe protvplus.ro sa vezi live si gratuit ce se intampla la UNTOLD! Vreo PRO TV PLUS.RO de festival! La început de august, Clujul își dublează numărul de locuitori, grație festivalului a cărui faimă a depășit cu mult granițele României. Iată mai jos tot ce trebuie să știi despre UNTOLD 2018, fie că ți-ai rezervat un loc în fața scenelor sau încă îți cauți gașcă pentru „nebunia” care se anunță în zilele care urmează.  CE ȘI CÂND SE ÎNTÂMPLĂ?

Festivalul UNTOLD a ajuns la cea de-a patra ediție și se anunță mai electrizant decât până acum. Cu experiența anilor trecuți, acest lucru a devenit obligatoriu pentru organizatori. Zeci de concerte live vor răsuna între 2 și 5 august 2018 în orașul care i-a primit cu brațele deschise pe cei mai renumiți DJ ai lumii.

UNDE SE ÎNTÂMPLĂ?

Ca în fiecare an începând cu 2015, festivalul e găzduit de Cluj-Napoca, iar concertele au loc pe zece scene amplasate în zona cuprinsă între Parcul Central și Sala Polivalentă din orașul transilvan. Scena principală e amenajată în interiorul Cluj Arena, principalul stadion de fotbal din minicipiu. Alte nouă scene amplasate în „tărâmul UNTOLD” vor aduce un maraton de concerte de neuitat pentru fanii muzicii electro, dance, trance și rock alternativ.

CINE VINE?

La ediția din acest an au fost invitați muzicieni consacrați, DJ care au mai fost la UNTOLD în anii trecuți, dar și artiști aflați pentru prima dată la Cluj-Napoca. Line-up-ul e format din 234 de nume, printre care Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers, The Prodigy, Afrojack, Armin van Buuren, Steve Aoki, Tiesto, Fedde Le Grand, Grasu XXL, Paraziții, Optick & Adrian Eftimie. Lista completă a artiștilor care vor veni la UNTOLD o găsiți AICI.

CARE E PROGRAMUL?

Festivalul debutează oficial joi, 2 august 2018, pe scenele din jurul Arenei din Cluj, la ora 12.00. Pe scena principală, show-urile vor începe la ora 17.00 cu Partydul Kiss FM. Ora 18.00: Vanotek; Ora 19.30: The Asteroids Galaxy Tour; Ora 21.00: Parov Stelar; Ora 22.30: The Chainsmokers; Ora 00.30: Oliver Heldens; Ora 2.00: Diplo; Ora 3.30: Afrojack; Ora 5.10: Will Sparks. Programul complet al concertelor, pe zile, îl găsiți AICI.

PRO TV nu va lipsi de la acest eveniment grandios. Ne veți vedea peste tot, pentru a lua pulsul festivalului din mijlocul vostru. Colegii de la departamentul Digital – Cătălina Oprea și Liviu Stanciu – se vor asigura că UNTOLD 2018 va fi un eveniment de neuitat în online. 

CUM E ORGANIZAREA?

Accesul în zona de concerte UNTOLD se face prin Parcul Central, dinspre clădirea Operei Maghiare Cluj-Napoca. Există o zonă de acces general și o zonă de acces VIP, dar și șase puncte pentru ieșire. Pentru a intra în zona de concerte este nevoie să faci check-in online, la fel ca în cazul zborurilor cu avionul. Cei care și-au cumpărat deja bilete trebuie să acceseze secțiunea Check-in Topup online de pe  pagina oficială a festivalului.

Înregistrarea se face cu adresa de e-mail folosită pentru achiziționarea abonametelor sau biletelor. Datele solicitate în formular trebuie completate cu atenție, după care urmează pașii solicitați pentru efectuarea procesului de check-in pentru fiecare abonament sau bilet, pentru fiecare persoană (cu datele fiecăruia) ce urmează să ajungă la festival. După efectuarea check-in-ului, biletele sau abonamentele vor fi preschimbate în brățări de acces la punctele marcate cu sigla Check-in ONLINE. În aceată etapă ai nevoie de un act de identitate.

Tinerii care au sub 18 ani vor prezenta și documentul care atestă acordul părinților. Adolescenții sub 14 ani pot intra doar împreună cu cel puțin un părinte, în baza biletului valid și a certificatului de naștere. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, însă însoțiți de părinți.

După check-in urmează controlul de securitate. Trebuie să știi că există porți de acces diferite în funcție de tipul de bilet deținut, așa că e bine să verifici înainte pe unde trebuie să intri. Nu uita să verifici și lista de reguli și obiecte interzise pentru a nu avea vreo surpiză chiar înainte de a intra în festival.

CARE SUNT REGULILE?

Regulile generale de acces, valabile la toate edițiile UNTOLD de până acum, sunt următoarele:

Intrarea și ieșirea din festival se vor face doar prin zonele special amenajate.

La intrarea în spațiul festivalului și după validarea biletului sau abonamentului participanții vor primi la standurile de check-in brățări colorate, în funcție de tipul biletului și abonamentului. Brățările vor fi purtate obligatoriu și exclusiv pe mână.

Doar o brățară în stare bună asigură participantului dreptul de a intra in zonele festivalului. Păstrarea în starea bună a brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului.

Fiecare participant are obligația de a verifica după acces, în momentul primii brațării, faptul că brățara a fost montată corespunzător și să sesizeze orice nereguli. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

În cazul pierderii, deteriorării de orice fel al brățării, participantul este obligat să-și cumpere un bilet nou pe ziua respectivă sau să părăsească zona de festival.

CUM PLĂTEȘTI ÎN ZONA DE CONCERT?

În tărâmul UNTOLD nu e vorba doar despre muzică, ci și despre multe alte activități la care ai acces. Va fi un Food court, mai multe standuri cu băuturi, un Fashion corner, un Tatto point și un Fantasy corner. Pentru toate bunurile și alimentele pe care vrei să le achiziționezi pe durata festivalului nu poți plăti cu bani gheață, ci cu bani încărcați din contul tău bancar pe brățara de festival sau de la numeroasele puncte fizice de încărcare din zonele de concert. Dacă rămâi cu bani necheltuiți pe brățară, îi poți recupera până pe 6 august, ora 22.00. Vezi mai jos cum funcționează totul!

MAI SUNT BILETE?

Cei care nu au achiziționat încă bilete și abonamente mai au la dispoziție câteva variante pregătite de organizatori. Pe site-ul oficial al UNTOLD 2018 mai sunt la vânzare abonamente de o zi, la prețuri cuprinse între 225 și 545 lei. Cei care își cumpără bilete de o zi vor face check-in-ul în ziua înscrisă pe bilet. Însă, cei care vor să vadă tot ce mișcă la această ediție a festivalului au la dispoziție abonamente pentru toate cele patru zile de UNTOLD 2018. Abonamentele costă între 549 lei (acces general) și 1.100 de lei (acces VIP)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni