• PRO TV
  • Membrul fostei trupei One Direction, conflict într-un club din Monaco

Membrul fostei trupei One Direction, conflict într-un club din Monaco

Membrul fostei trupei One Direction, conflict într-un club din Monaco

Despărțirea de Cheryl încă îi face rău! Liam Payne s-a luat la harță cu Jean-Bernard Fernandez-Versini, fostul soț al acesteia, într-un club exclusivist din Monaco

Seria conflictelor continuă între membrul fostei trupe One Direction, Liam Payne și fostul soț al cântăreței Cheryl Cole, Jean-Bernard Fernandez-Versini. 

Aflați amândoi într-un cunoscut club din Monaco, se pare că aceștia doi au avut o altercație verbală la aproape o luna de zile de la ultimul conflict în care cei doi au fost implicați. 

Un martor al clubului relatează: "Întreaga noapte a stat în spatele lui Jean Bernard, încercând să-l provoace." potrivit publicației MailOnline. La scurt timp, aflat în toaleta clubului, Liam Payne l-a jignit într-un mod grotesc pe Jean Bernard, indirect la prietenii acestuia. După o serie de injurii, oamenii de la securitate au intervenit și i-au liniștit pe cei doi. 

La câteva zile după incident, Jean Bernard a declarat că intenția lui nu a fost să creeze un scandal, ba chiar îl consideră pe Liam Payne un "puști" cu 10 ani mai tânăr și nu ar fi trebuit să se aprindă așa repede.

Cântărețul are un copil alături de Cheryl Cole, femeie față de care a declarat că a fost îndrăgostit. În prezent, cântăreața de origine britanică se află în divorț cu francezul Jean Bernard, pe care l-a acuzat că i-a afectat sănătatea psihică și fizică cu comportamentului său.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni