• PRO TV
  • Care a fost secretul lui Priyanka Chopra pentru a-l cuceri pe Nick Jonas

Care a fost secretul lui Priyanka Chopra pentru a-l cuceri pe Nick Jonas

Care a fost secretul lui Priyanka Chopra pentru a-l cuceri pe Nick Jonas

Cuplul momentului de la Hollywood face senzație la fiecare aparatie. Apropiați ai vedetelor au povestit cum și-au început cei doi relația

Relația pe care o are Priyanka Chopra și Nick Jonas ne surprinde pe zi ce trece tot mai mult. Dintre toate celebritățile de la Hollywood cu care cunoscutul cântăreț a fost împreună de-a lungul timpului, Pryanka a fost marea surprindere în rândul tuturor fanilor. Inteligentă, simpatică, talentată, actrița a știut să-i câștige inima celui mai râvnit dintre burlacii de peste ocean.

Lăsând la o parte aceste detalii, Nick a mai rămas hipnotizat de un detaliu. Potrivit câtorva surse din rândul cunoscuților care au relatat pentru revista People, interpretul a recunoscut  că îi place foarte mult diferența de 11 ani care este între el și iubita lui. Excluzând stigmatizarile pe această tema, lui Jonas îi s-a părut fascinant:

"Lui Nick îi place la nebunie să iasă la întâlniri cu femei mai în vârstă, iar cu siguranță, datorită acestui lucru, Priyanka a fost foarte atractivă pentru el" a relatat un apropiat al cântărețului. Vedeta a fost descris de câțiva apropiați ca fiind un "bărbat foarte matur pentru vârstă lui, o inima veche"

 

Hottest couple in the town rn. @nickjonas @priyankachopra

A post shared by nick jonas & priyanka chopra ???? (@nickpriyanka._) on

"Nick a fost încântat din prima clipă de când a ieșit cu Priyanka" a explicat un apropiat al celor doi. "Evident că îi place de ea pentru că este frumoasă, dar cu siguranță se simte atras și de inteligența ei. Priyanka are carisma și energie, două lucruri care atrag. De asemenea se înțelege foarte bine cu prietenii și familia lui"

Cei doi și-au anunțat logodna în urmă cu o lună de zile și fomează un cuplu din luna mai a acestui an.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni