• PRO TV
  • Tânărul din videoclipul lui Lady Gaga s-a sinucis. Ce a scris artista despre Zombie Boy, cel mai tatuat om din lume

Tânărul din videoclipul lui Lady Gaga s-a sinucis. Ce a scris artista despre Zombie Boy, cel mai tatuat om din lume

Tânărul din videoclipul lui Lady Gaga s-a sinucis. Ce a scris artista despre Zombie Boy, cel mai tatuat om din lume

Modelul canadian Rick Genest, cunoscut sub numele de Zombie Boy, a fost găsit fără viață, în apartamentul său, la 32 de ani. Lady Gaga trage un semnal de alarmă pe rețelele de socializare.

Rick și Gaga s-au cunoscut în urmă colaborării pe care au avut-o la realizarea videoclipului Born This Way, al cântăreței. Acum, după vestea aflării morții lui, artista a scris: ,,Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy, este devastatoare. Trebuie să muncim din greu să schimbăm această cultură, să aducem în față Sănătatea Mintală, să facem o prioritate din ea și să ne ștergem din minte că nu e bine să vorbim despre asta. Dacă eșți în suferință, sună-ți un prieten, sau familia, astăzi. Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalți."

Mesajul cântăreței pentru cei 77 de milioane de fani ai săi a fost preluat de presa de pretutindeni, iar imaginea care l-a însoțit a înduioșat o mare parte dintre internauți. 

Rick Genest deținea recordul mondial pentru cele mai multe tatuaje cu insecte, 176. Alte 139 de tatuaje cu oase erau menite să îi aratae, pe piele, interiorul corpului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni