• PRO TV
  • PRO TV transmite LIVE de la UNTOLD! Concertul lui Armin van Buuren ajunge duminică noapte la PRO TV

PRO TV transmite LIVE de la UNTOLD! Concertul lui Armin van Buuren ajunge duminică noapte la PRO TV

PRO TV transmite LIVE de la UNTOLD! Concertul lui Armin van Buuren ajunge duminică noapte la PRO TV

An de an, este unul dintre cei mai așteptați artiști care urcă pe scena UNTOLD. An de an, îi surprinde pe cei peste 60.000 de festivalieri cu energia, pasiunea, dar și plăcerea de a le mixa muzică de cea mai bună calitate.

 Pentru Armin van Buuren, timpul se dilată pe scena UNTOLD și reușește să facă un stadion întreg de oameni să danseze și să fredoneze peste 5 ore.
 

Anul acesta, în premieră pentru festivalul UNTOLD, PRO TV va transmite UNTOLD LIVE – Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, Armin van Buuren va ajunge în casele tuturor românilor care își doresc să simtă atmosfera unică de pe Cluj Arena chiar dacă nu au reușit să ajungă anul acesta la UNTOLD.

În 2017, celebrul DJ a mixat timp de 5.5 ore, fără nicio pauză, iar răsăritul soarelui nu a reprezentat un impediment nici pentru artist, dar nici pentru zecile de mii de festivalieri care îi apreciază muzica. A fost atât de așteptat de publicul român și nu numai de la UNTOLD, încât accesul pe stadion a fost restricționat, pentru că fusese atinsă capacitatea maximă de 63.000 de persoane. 

De aceea, PRO TV aduce UNTOLD LIVE în casele tuturor românilor care își doresc să cunoască fenomenul Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la ora 02:15, te întreci cu festivalul la PRO TV!


Te-ntreci cu vara la PRO TV! 

#teintrecicuvara

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni