• PRO TV
  • Din bărbatul adorat de toate femeile, Zac Efron a ajuns de nerecunoscut

Din bărbatul adorat de toate femeile, Zac Efron a ajuns de nerecunoscut

Din bărbatul adorat de toate femeile, Zac Efron a ajuns de nerecunoscut

Imagini inedite cu unul dintre cei mai celebri foști actori de la Disney. Zac Efron și-a schimbat infățișarea

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de peste ocean a ajuns să arate într-un mod absolut diferit față de cum eram obișnuiți. Zac Efron a fost întotdeauna remarcat pentru corpul de invidiat dar și pentru trăsăturile frumoase pe care le avea că bărbat. Ultimele imagini care au apărut în presa internațională cu vedeta ne-au făcut să ne schimbăm puțin părerea.

Cunoscut drept idolul tuturor adolescentelor, starul în vârstă de 30 de ani a fost surprins în timp ce ieșea din locuința sa din Beverly Hills. 

Îmbrăcat într-un hanorac cu glugă deși afară era o zi de vara, călduroasă, actorul pare că a vrut să se ferească de ochii lumii și ai presei. Accesorizat cu o șapcă și o pereche de ochelari, Efron  a fost observat cu o barbă vizibil mai crescută față de cum și-a obișnuit fanii. Pantalonii Chino și tenișii din picioare ne arată de fapt că vedeta nu a dat mare importanță ținutei. Poate din cauza kilogramelor în plus care sunt vizibile în ultima perioadă.


Fanii i-au adresat comentarii dure pe social media

 

Just for fun ????

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Nu știm prin ce pasă trece vedeta de la Hollywood însă recent și-a postat o serie de fotografii pe Instagram în care apare cu dreaduri. Fanii au reacționat dur: 

"Scoate-le pe toate. Această coafură nu aparține poporului alb. Educați-va și cere-ți scuze" a scris unul dintre utilizatori

"Un alt tip alb care își dorește să pară ceea ce nu este" a scris un alt utilizator.

Ce-i drept nu poți mulțumi pe toată lumea, iar Zac Efron pare că adopta un nou stil. Între timp cariera merge ca pe roate. Actorul se va întoarce pe marile ecrane în filmul Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni