• PRO TV
  • Actrița Lindsay Lohan, declarație controversată: „Femeile care acuză bărbații de hărțuire sunt foarte slabe"

Actrița Lindsay Lohan, declarație controversată: „Femeile care acuză bărbații de hărțuire sunt foarte slabe"

Actrița Lindsay Lohan, declarație controversată: „Femeile care acuză bărbații de hărțuire sunt foarte slabe"

Într-un interviu pentru publicația britanică The Times, actrița de 32 de ani a spus că ,,nu are nimic bun de spus” despre femeile celebre care se plâng că au fost hărțuite de-a lungul carierei lor de diverși bărbați mai mult sau mai puțin influenți.

,,Nu pot să vorbesc despre ceva nu mi s-a întâmplat, nu? Susțin femeile, desigur, dar fiecare alege să treacă peste experiențele neplăcute în felul lui… ce pot să spun e că nu îmi plac căutătorii de atenție cu orice cost. Dacă ți se întâmplă așa ceva, vorbești atunci despre asta, nu după cinci sute de ani. În plus, mergi să depui plângere. Urăsc să spun asta, dar femeile care acuză bărbații de hărțuire sunt foarte slabe.”, a spus Lohan. 

Contextul mișcării #MeToo:

Peste 50 de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, au acuzat, începând cu 2017, diverși regizori, actori și producători din industria filmului de hărțuire sexuală sau viol.

În urma acestor acuzații, în SUA a fost iniţiată o mişcare online, la care au participat milioane de femei. Acestea au vorbit public pe Facebook şi pe alte reţele sociale despre traumele pe care le-au suferit din cauza experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz şi au folosit hashtag-ul "#MeToo" ("Şi Eu"). Ulterior, tot mai multe personalităţi s-au alăturat acestei campanii sociale din mediul online, cele mai vocale fiind Lady Gaga, Anna Paquin şi Evan Rachel Wood. De menționat că acestei campanii s-au alăturat și foarte mulți bărbați, printre aceștia numărându-se și actorul român Sebastian Stan. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni