• PRO TV
  • Omul care a scris biografia Dianei a dezvăluit cel mai bine păstrat secret al Prințesei

Omul care a scris biografia Dianei a dezvăluit cel mai bine păstrat secret al Prințesei

Omul care a scris biografia Dianei a dezvăluit cel mai bine păstrat secret al Prințesei

Andrew Morton, scriitorul care a redactat biografia oficială a Prințesei Diana, a spus într-un interviu acordat revistei People că Diana se simțea o ,,prizonieră” în mariajul cu Charles încă dinainte de a afla de relația lui cu Camilla Parker-Bowles.

Andrew Morton a mai declarat că a intervievat-o în secret pe Diana în acea perioadă și că a folosit materialul pentru volumul ,,Diana: Her True Story”, despre care presa a scris la acea vreme că e o biografie neoficială, compilată din surse colaterale și, prin urmare, (probabil) nu atât de credibile. 

Adevărul e, însă, că în celebra biografie Morton nu a făcut speculații gratuite, ci a folosit declarațiile Dianei.

Afirmațiile lui au fost confirmate și de Prințul William.

Morton, care a mai lansat între timp și biografiile lui Wallis Simpson, William de Cambridge, Tom Cruise, Monica Lewinsky și Meghan Markle, a mai spus că Diana s-a simțit tot timpul ,,izolată” în Palatul Kensington și că ,,era supărată și dezamăgită” pentru că lumea o percepea ca pe un personaj unidimensional, fără prea multe fațete.

,,Ăsta e, probabil, cel mai mare și mai bine păstrat secret al Dianei: că avea o părere foarte proastă despre ea însăși. Credea că lumea o percepe ca pe un personaj fără prea multă substanță, un personaj superficial... și asta a afectat-o mereu.", a spus Morton.

Lucrurile nu puteau fi, însă, mai departe de adevăr, de vreme ce, spune Morton, ,,puteai vedea cu ochiul liber că oamenii voiau o monarhie cu un ADN mult mai apropiat de cel al Dianei, de esența Dianei - care era o femeie neîncorsetată în reguli și foarte autentică.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni