• PRO TV
  • Ramona Nerra (Vocea României) ne invită la dans. Cum sună noua piesă a artistei - „Let’s Just Dance”

Ramona Nerra (Vocea României) ne invită la dans. Cum sună noua piesă a artistei - „Let’s Just Dance”

Ramona Nerra (Vocea României) ne invită la dans. Cum sună noua piesă a artistei - „Let’s Just Dance”

Ramona Nerra continuă colaborarea cu Dr. Mako și lansează piesa „Let’s Just Dance”, featuring Kalif. Single-ul este compus de artișți, iar de producție s-au ocupat Dr. Mako și Alin Radu.

„Let's Just Dance” este al doilea single pe care Dr. Mako și eu l-am compus și pe care îl lansăm anul acesta. Este o melodie tropical care te duce cu gândul la vacanță, la o viață fără griji, la serenitate. De altfel, și mesajul este pozitiv: așa cum eșți, este perfect. Nu trebuie să schimbi nimic, trăiește-ti viață, fii leul care rage dacă asta îți dorești și DANSEAZĂ! Dansul este o formă de exprimare a fericirii. Pentru Let's Just Dance l-am luat în barcă și pe Kalif care prin partea lui de rap în spaniolă aduce un plus de energie și good vibes”, declară Ramona Nerra.

„Am lucrat cu mare plăcere la cea de-a două piesă a proiectului Ramona Nerra & Dr. Mako și cred că am reușit din producție să îi dau un tropical flavour, mai ales că instrumentul principal este marimba. Kalif a adus un aer raggaeton și intervenția lui a fost foarte inspirată. Dacă va imaginați o plajă cu nisip alb, palmieri, soare și valuri când ascultați piesa, înseamnă că ne-am atins scopul!”, adaugă Dr. Mako.

În 2016, Ramona Nerra a reușit să cucerească publicul la Vocea României prin show-ul, vocea și energia ei, iar în 2017 a ajuns până în finală în cadrul Selecției Naționale Eurovision cu piesa “Save me”. A colaborat cu ATB pentru piesele “Never give up” și “In and out of love” și a urcat pe aceeași scenă cu artișți internaționali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger. În martie 2018, artista a colaborat pentru prima oară cu Dr. Mako și au lansat împreună cu Mnday piesa și clipul „Sorry (for you)”.

Dr. Mako, compozitor și producător, își dedică timpul producției muzicii pop și dance. Până în prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum „Tu” (feat. Eli), „Ea a fost prima” (ft. Pacha Man), „Dragostea-i nebună”, „Stai” (ft. Doddy), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni