• PRO TV
  • Ben Affleck și noua lui iubită nu-și mai ascund relația. Unde au ieșit cei doi

Ben Affleck și noua lui iubită nu-și mai ascund relația. Unde au ieșit cei doi

Ben Affleck și noua lui iubită nu-și mai ascund relația. Unde au ieșit cei doi

Starul american și fotomodelul de 22 de ani Shauna Sexton au recunoscut că formează un cuplu. Cei doi s-au afișat în văzul lumii, în weekend, când au comandat mâncare de la un drive thru din Santa Monica, California.

De ziua lui, Ben Affleck a scos-o pe Shauna Sexton la un restaurant de lux din Malibu. Cei doi au vrut să păstreze discreția și secretul acestei cine amoroase, însă planul nu a funcționat. Au fost suprinși de paparazzi la ieșire și n-au mai putut nega evidența. Duminică, cei doi au înlăturat orice suspiciune, când au luat masa în mașină, de la un drive thru din Santa Monica. Cu zâmbetul pe buze, conștienți că sunt fotografiați, Ben Affleck și noua sa cucerire s-au purtat ca doi amorezi pe care nu-i mai deranjează că au fost dați în fapt.

Imediat ce au primit preparatele, Shauna a mâncat cu poftă din cartofii prăjiți comandați. Fotomodelul în vârstă de 22 de ani a fost declarată modelul Playboy al lunii mai 2018 și nu pare a-și face griji în legătură cu silueta ei. Pe lângă cariera ei în modeling, Shauna este asistent veterinar în cadrul unei clinici care tratează animale de companie. E îndrăgostită până peste cap de câini, dar nici de la Ben Affleck nu pare a-și lua ochii.

Actorul american a divorțat în 2017 de soția lui, actrița Jennifer Garner. După separare, Affleck s-a lansat într-o relație cu producătoarea de televiziune Lindsay Shookus. Vestea că nu mai sunt împreună a afectat-o și pe Lindsay, care a citit în presă că Affleck se vede cu alta. Ea și-a șters contul de Instagram imediat ce actorul a fost văzut în public cu noua sa cucerire, scrie Page Six.

FOTO: Shauna Sexton e fotomodel. Ben Affleck e îndrăgostit de ea până peste cap


Pe 15 august, Ben Affleck a împlinit 46 de ani. Și-a petrecut seara cu cei trei copii ai săi (din căsnicia cu Jennifer Garner), pe care i-a scos la masă în oraș. A doua seară a dedicat-o noii sale iubite, pe care a dus-o la o cină cu pretenții, în Malibu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni