• PRO TV
  • Alexandra Stan, concert în Canada pentru femeile abuzate: „M-am simțit bine lângă atât de multe femei puternice”

Alexandra Stan, concert în Canada pentru femeile abuzate: „M-am simțit bine lângă atât de multe femei puternice”

Alexandra Stan, concert în Canada pentru femeile abuzate: „M-am simțit bine lângă atât de multe femei puternice”

Alexandra Stan a susținut un concert de zile mari în weekend, în scop caritabil. Aflată în turneul de promovare a noului său album, artista a cântat la Calgary pentru femeile abuzate.

Eveniment emoționant pentru Alexandra Stan, aflată în plină campanie de promovare a noului ei album, „MAMI”. Artista a fost invitată la Calgary (Canada) să se alăture unui demers caritabil special, dedicat femeilor abuzate. Evenimentul complex din The Palace Theatre a avut parte de speech-uri motivaționale ținute de femei de afaceri renumite în Canada și de o prezentare de modă cu motive maramureșene a designer-ului român Lorand Coza

Totul s-a încheiat cu concertul Alexandrei Stan, care s-a declarat impresionată de experiența la care a luat parte în Canada: “M-am bucurat mult că m-au ales pe mine, mai ales că știu prin ce stări au trecut femeile, cât de mult contează sprijinul celor din jur și cât de important este să vorbești despre asta. M-am simțit tare bine lângă atât de multe femei puternice, fiind totodată și primul meu concert în Calgary”, a declarat artista.

“No More Movement” a fost organizat de băimăreanul Eduard Soponar, 23 de ani, care deține o agenție de modele în Calgary. „Ideea acestui eveniment i-a venit lui Eduard în urma unei situații de abuz prin care a trecut sora lui la un casting de modeling”, spun reprezentanții artistei.

 După concertul de succes din Canada, Alexandra Stan continuă turneul “MAMI” în Japonia, în Tokyo și Yokohama.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni