• PRO TV
  • Andreea Esca, despre ziua care i-a schimbat viața: „Cine este acest omuleț care stă la noi?”

Andreea Esca, despre ziua care i-a schimbat viața: „Cine este acest omuleț care stă la noi?”

Andreea Esca, despre ziua care i-a schimbat viața: „Cine este acest omuleț care stă la noi?”

31 august e o zi specială pentru Andreea Esca. Fiica ei, Alexia Eram, venea pe lume acum 18 ani, eveniment trăit la intensitate maximă de toți cei din jurul ei. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a povestit pe larg cum a trăit această zi, care i-a schimbat viața.

Andreea Esca semnează un articol-confesiune în A List Magazine, în care povestește cu lux de amănunte cum a decurs ziua de 31 august 2000. Alexia Eram s-a „încăpățânat” să vină pe lume chiar atunci, deși prezentatoarea Știrilor PRO TV nu se aștepta la așa grabă.

M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase. L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. Noi în anul 2000, când nu vom mai fi copii… Chiar așa, eu m-am ținut de versuri mot a mot”, mărturisește Andreea Esca în A List Magazine.

În doar 30 de minute de la sosirea la spital, Andreea ajunsese pe masa de operație, după ce medicul a decis că nu e cazul să nască natural. „Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf. Pantelimon”, adaugă Esca.

Alexia era un ghemotoc de fată, ce cântărea doar 2,56 kg. Când a văzut-o, Alexandre Eram a plâns de emoție și i-au tremurat picioarele ca niște gladiole. 

„Mama zicea să nu-mi fac griji că așa am fost și eu. Facem copii mici, insista. Alex lăcrima și înțeleg de la mama că a plâns și în timp ce a filmat operația, deși, dacă îl pui să-ți povestească, e cea mai tare poveste din viața lui (…)

Eu n-am înțeles nimic o vreme. Cine este acest omuleț care stă la noi și cum trebuie să facem cu el, dar știam că este o minune de la Dumnezeu. Cum e posibil ca ceva atât de mic să fie perfect construit, să respire, să se miște și să devină om… Numai Dumnezeu poate crea așa ceva. Mă uitam în permanență să văd dacă respiră și, când mi se părea că nu o aud, o mișcam. Alex o spăla, pentru că era mai curajos și avea și experiență deoarece avusese grijă de sora lui mult mai mica”, își amintește Andreea Esca.

Citiți întreaga poveste în A List Magazine!

Alexia Eram a fost felicitată de iubitului ei, Mario Fresh, în miez de noapte. I-a dăruit un buchet de trandafiri, a pregătit tort și un cadou „de firmă” și a copleșit-o cu îmbrățișări și săruturi. Păi, La mulți ani, Alexia, și din partea noastră!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni