• PRO TV
  • Victoria Beckham, imagini controversate. Cum și-a făcut reclamă la noua sa linie de tricouri

Victoria Beckham, imagini controversate. Cum și-a făcut reclamă la noua sa linie de tricouri

Victoria Beckham, imagini controversate. Cum și-a făcut reclamă la noua sa linie de tricouri

Victoria Beckham a marcat prezența ei de zece ani în industria modei printr-un pictorial cel puțin bizar.

În 2008, fosta Spice Girl poza pentru casa de modă a prietenului său Marc Jacobs în ipostaze amuzante, cu ea într-o pungă de cumpărături branduită. Acum, zece ani mai târziu, aceasta a recreat pictorialul, pentru a face reclama propriului ei brand.

Foto: Getty, Instagram

Victoria a confirmat că Marc și-a dat binecuvântarea pentru recrearea pictorialului, care se concentrează pe o linie nouă de tricouri. 
 
Victoria Beckham (44 de ani) a postat pe contul său de Instagram imagini amuzante cu ea pozând într-o uriașă pungă de cumpărături. Fotografiile, semnate de artistul neamț Juergen Teller, o înfățișează pe aceasta în mai multe poziții pe cât de controversate, pe atât de haioase prin ineditul lor. 

 
Aceasta a explicat în comentariul care a însoțit imaginile: 'Sezonul acesta marchează cea de-a zecea aniversare a brandului meu! Când Marc Jacobs m-a rugat să pozez acum un deceniu într-o pungă de cumpărături a fost doar începutul aventurii mele în industria modei...
 
Referindu-se la Marc Jacobs, Victoria a explicat: 'Marc mi-a dat binecuvântarea pentru a recrea pictorialul, iar fotograful Juergen a fost de acord să colaboreze cu mine, ceea ce a fost incredibil. De asemenea, era important pentru mine ca el să apară într-una dintre poze”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni