• PRO TV
  • De ce nu a apărut Hulk în Avengers: Infinity War? Mark Ruffalo explică motivul

De ce nu a apărut Hulk în Avengers: Infinity War? Mark Ruffalo explică motivul

De ce nu a apărut Hulk în Avengers: Infinity War? Mark Ruffalo explică motivul

Se pare că, în universul Marvel, există o altă entitate de care Incredibilul Hulk se teme chiar mai tare decât de Thanos.

De la lansarea filmului Avengers: Infinity War, au apărut multe teorii care încercau să explice de ce Hulk nu a mai vrut să apară după ce, în scenele de început, a luat bătaie de la Thanos. Acum însă, însuși actorul care îl interpretează pe Incredibilul Hulk a vorbit despre motivația personajului.

Într-un episod al emisiunii online The Marvelists, lansat acum câteva zile, Mark Ruffalo a vorbit despre personajul sau, mai bine spus, despre personajele pe care le interpretează în seria Avengers: Bruce Banner și Incredibilul Hulk.

Între Banner și Hulk există un conflict mocnit încă de la începuturi”, a spus Ruffalo în timpul emisiunii. ”Totul a ieșit la iveală când Joss Whedon m-a întrebat de cine îi este frică lui Hulk, o întrebare dificilă, având în vedere că vorbim despre una dintre cele mai puternice ființe din univers. Atunci mi-a dat seama că este vorba e Banner”, a declarat Mark Ruffalo. ”Singurul lucru de care i-e frică lui Hulk este Banner”.

În luna mai, regizorii peliculei Avergers: Infinity War, Anthony și Joe Russo, au descris acest conflict, declarând că Hulk s-a săturat să-i tot salveze fundul lui Bruce Banner. Dar noua perspectivă complică și mai mult dinamica dintre cei doi.

Hulk a stat doi ani pe planeta Sakaar subjugându-l pe Banner pentru că îi era frică să-l lase pe Banner să iasă. Ani de zile Banner a încercat să-l ascundă pe Hulk, folosindu-l doar în vremuri de răstriște. Când Thor l-a ajutat pe Banner să iasă la lumină în filmul Thor: Ragnarok, acesta din urmă părea șocat că au trecut doi ani de zile. Când Hulk și Banner se transformă, ce se întâmplă cu celălalt? Entitatea ascunsă încetează să existe cât timp cealaltă preia controlul?  

În viitorul film, Avengers 4, Hulk se întoarce și se pare că va avea un costum nou-nouț. În timp ce rămâne neclar cum își vor rezolva problema Hulk și Bruce Banner, Răzbunătorii vor avea nevoie de tot ajutorul din lume pentru a repara ceea a făcut Thanos, când a distrus jumătate din Univers.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni