• PRO TV
  • Schimbarea spectaculoasă a Monicăi Gabor peste Ocean. Ce face în America fosta soție a lui Irinel Columbeau

Schimbarea spectaculoasă a Monicăi Gabor peste Ocean. Ce face în America fosta soție a lui Irinel Columbeau

Schimbarea spectaculoasă a Monicăi Gabor peste Ocean. Ce face în America fosta soție a lui Irinel Columbeau

Monica Gabor (30 de ani) și-a găsit alinarea departe de România. La mai bine de șapte ani de la divorțul de Irinel Columbeanu, Monica a devenit femeie de casă și implicată într-un proiect care îi ajută pe imigranții din toată lumea.

Monica Gabor trăiește visul american în Beverly Hills, alături de iubitul ei chinez și fiul acestuia, Anthony. Din când în când, fiica ei – Irina – o vizitează peste Ocean, iar atunci fosta doamnă Columbeanu simte că le are pe toate. La mai bine de cinci ani de când a „rupt-o” cu România, Monica și-a împlinit visul de a se dedica unei activități care să aducă bucurie celor din jur. Acum e profesoară de engleză la un liceu din Beverly Hills, unde le predă primele lecții imigranților sosiți pe „tărâmul făgăduinței”

Pentru prima dată de când a ajuns pe pământ american, Monica Gabor a primit acasă la ea un jurnalist din România. Dana Popa, de la Perfecte.ro, a realizat cu acest prilej un interviu în exclusivitate pentru România. Monica Gabor a explicat în acest interviu cum e viața ei în SUA, dacă plănuiește să aibă copii cu Mr. Pink, cum arată o zi obișnuită pentru ea. 

 

Citește și: EXCLUSIV Monica Gabor, cum n-ați mai văzut-o până acum

 

„În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la școală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineața și termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink și mă duc cu Anthony (fiul lui Mr. Pink – n.n.) la karate. În weekend-uri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curățenie, etc.) și ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăți mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracții”, spune Monica Gabor în interviul acordat Perfecte.ro.


Împreună cu Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor spune că munca de profesor e obositoare, dar îi aduce nenumărate satisfacții. Iubita lui Mr. Pink a mărturisit că înainte de cursuri trebuie să se pună și ea serios cu burta pe carte. Profesoara ei de engleză din America, femeia care a pregătit-o pentru a putea susține, la rându-i, cursuri de limbă engleză celor care sunt începători, spune că Monica este foarte bine pregătită și are o serie de calități care o pot ajuta în orice își propune.

Monica este extrem de bine educată, engleza ei este superbă, este o profesoară foarte răbdătoare și calmă, toată lumea o respectă și o ascultă, are un stil personal minunat. Este extrem de diplomată! O cunosc pe Monica de 8 ani”, spune profesoara Monicăi în același interviu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni