• PRO TV
  • VIDEO „Bad boy” Petre is back. Mihai Petre, din nou la masa juriului pentru sezonul #9suprem Românii au talent

VIDEO „Bad boy” Petre is back. Mihai Petre, din nou la masa juriului pentru sezonul #9suprem Românii au talent

VIDEO „Bad boy” Petre is back. Mihai Petre, din nou la masa juriului pentru sezonul #9suprem Românii au talent

Mihai Petre revine ca jurat al celui mai apreciat show de talente din România, odată cu debutul sezonului #9suprem Românii au talent. Anunțul a fost făcut joi dimineață, la Știrile PRO TV.

După patru sezoane de pauză, Mihai Petre își reia locul la masa juraților Românii au talent, unde îi va acompania pe Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Anunțul întoarcerii sale în show-ul preferat al românilor a fost făcut joi dimineață, în cadrul Știrilor PRO TV. Iată momentul confirmării sale, la care complici au fost Mihai Dedu și Andreea Marinescu!

Mihai Petre se alătură echipei Românii au talent într-un moment în care preselecțiile pentru sezonul #9suprem sunt în toi. Pe 14 și 15 octombrie 2018, toată suflarea românească vine la București cu talentele ei excepționale pentru a demonstra că merită să urce pe scena Românii au talent. În cele două zile, la World Trade Center din Capitală va avea loc marea probă a talentului și dacă vrei să n-o ratezi trece-ți numele pe listă!

Asta e șansa ta să scrii istorie pe scena Românii au talent! Ai un talent și vrei să-l arăți tuturor? Înscrie-te pe romaniiautalent.protv.ro, pe WhatsApp, la numărul 0752.142.683, sau vino direct la preselecții!

Fii vânător de talent în sezonul #9suprem Românii au talent!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni