• PRO TV
  • Cum arată soția expertului în supraviețuire Bear Grylls. Modul amuzant în care s-au cunoscut

Cum arată soția expertului în supraviețuire Bear Grylls. Modul amuzant în care s-au cunoscut

Cum arată soția expertului în supraviețuire Bear Grylls. Modul amuzant în care s-au cunoscut

Bear și Shara Grylls sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună trei copii. 

Cei doi s-au cunoscut în Scoția - în timp ce Bear alerga gol pe plajă - de Anul Nou, acum aproape 20 de ani, conform Men's Vogue. Într-un interviu acordat acum ceva vreme, Bear dezvăluia că s-a îndrăgostit de Shara cu câteva luni înainte să escaladeze Everestul.

Citește și: Bear Grylls, despre cea mai înspăimântătoare întâmplare din viața lui: “Mi-am rupt spatele în trei locuri”

”A fost cel mai prost moment să mă îndrăgostesc. Era Anul Nou, eu mă antrenam, mă distram alături de prietenii mei și făceam cățărări”. Aceasta a explicat și de ce alerga gol pe plajă. În timp ce făcea baie în apele înghețate ale Scoției, un val puternic i-a luat toate hainele de pe mal. 

Bear - al cărui nume real este Edward - s-a căsătorit cu Shara în anul 2000. Cuplul are trei băieți, pe nume Jesse, Marmaduke și Huckleberry.

În anul 2009, Shara a semnat o carte intitulată ”Marriage Matters”, care este descrisă drept ”o colecție savuroasă de zicale înțelepte și amuzante despre căsnicie”.

La rândul său, Bear a vorbit despre căsnicia sa, pe larg, într-un interviu pentru publicația GQ, spunând că el și Shara au fost la psihoterapie de cuplu imediat după ce s-au căsătorit, în ciuda faptului că mulți dintre prietenii lor credeau că sunt ”nebuni”.

”Ne-am gândit că dacă mariajul este cel mai important lucru din viața noastră, trebuie să facem orice pentru a-l împiedica să se distrugă din prima”.

La nunta lor, Bear și Shara i-au rugat pe oaspeți să le ofere cele mai bune sfaturi pentru o căsnicie fericită.

Bear a mărturisit, ulterior, că cel mai bun sfat l-a primit din partea unui cuplu care era căsătorit de 50 de ani: ”Să vă țineți întotdeauna de mână”.

La ora actuală, cuplul își împarte timpul între casa din Londra și cea din Țara Galilor.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni