• PRO TV
  • Nicole Kidman este o sirenă războinică în noul blockbuster ”Aquaman”. Cum arată în costumul de supereroină

Nicole Kidman este o sirenă războinică în noul blockbuster ”Aquaman”. Cum arată în costumul de supereroină

Nicole Kidman este o sirenă războinică în noul blockbuster ”Aquaman”. Cum arată în costumul de supereroină

Nicole Kidman este sirena războinică Atlanna în noua peliculă ”Aquaman”.

Actrița de origine australiană este Atlanna, fosta regina a Atlantidei, în blockbusterul  DC Comics ”Aquaman”, care va fi lansat în curând pe marile ecrane.

Citește și: Filmul "Aquaman" este plin de actori faimoși. Cine este rivalul personajului principal

În trailerul extins al pelicului, diva de 51 de ani își expune silueta fină într-un costum extrem de strâmt, de sirenă.

Nicole, care în primele scene este însărcinată, o interpretează pe mama eroului subacvatic Aquaman, rol care îi revine lui Jason Momoa, cunoscut din ”Urzeala tronurilor”. 

În trailer, Regina Atlanna îi spune tânărului Aquaman că el este singurul care poate uni lumea de pe uscat cu cea a mărilor, înainte de a-i da un sărut și a sări în ocean pentru a se întoarce acasă.

Nicole reapare, mai târziu, în clip, luptându-se cu un trident. Actrița a explicat, pentru Entertainment Weekly, de ce a acceptat rolul. ”Regizorul James Wan îmi este prieten bun și el mi-a oferit rolul Reginei Atlanna. În momentul în care mi-a spus că pot să port perle și să fiu o sirenă războinică, i-am spus: Da, te rog. Dacă trebuie să fiu ceva în viața asta, ei bine, trebuie să fiu sirenă.”.

Nicole Kidman a filmat majoritatea scenelor la Hastings Point's Curry Lighthouse, în Noul Wales de Sud, Australia, în luna august a anului trecut.

Atlanna, personajul lui Nicole Kidman, este regina Atlantidei, care se îndrăgostește de un paznic de far, Thomas Curry, cel care va deveni tatăl lui Aquaman.

Filmată, în cea mai mare parte, în Gold Coast, Australia, pelicula ”Aquaman” o mai are în distribuție pe Amber Heard, în rolul prințesei exilate Xebel.

Foto: Getty, captură YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni