• PRO TV
  • Hillary Clinton, declarație controversată despre Monica Lewinsky și relația acesteia cu Bill Clinton

Hillary Clinton, declarație controversată despre Monica Lewinsky și relația acesteia cu Bill Clinton

Hillary Clinton, declarație controversată despre Monica Lewinsky și relația acesteia cu Bill Clinton

Acum 20 de ani, Monica Lewinsky și Bill Clinton au fost protagoniștii unuia dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie.

Recent, Hillary Clinton a dat un interviu pentru emisiunea ”CBS Sunday Morning”, în care vorbit despre relația soțului său, care la acea vreme avea 49 de ani și era președintele în exercițiu al Statelor Unite, cu stagiara Monica Lewinsky (22 de ani). 

Hillary, care a candidat ea însăși la președinția Statelor Unite, dar a pierdut în fața lui Donald Trump, a declarat că soțul ei nu a făcut abuz de putere în relația cu Monica Lewinsky. Aceasta a adăugat că Bill Clinton ”în niciun caz” nu ar fi trebuit să demisioneze când s-a aflat ce s-a întâmplat între el și Monica.

Hillary Clinton a schimbat repede subiectul, dar afirmațiile sale au stârnit un val de idignare printre utilizatorii de Twitter.

”Privind în urmă, credeți că Bill ar fi trebuit să demisioneze în urma scandalului cu Monica Lewinsky?”, a întrebat corespondentul Tony Dokoupil. 

”Absolut deloc”, a răspuns Hillary Clinton.

”Nu a fost vorba de un abuz de putere?”, a întrebat reporterul.

”Nu”, a venit răspunsul. 

”Sunt persoane care cred, privind incidentul din anii 90, că un președinte al Statelor Unite nu poate avea o relație consensuală cu o stagiară, raportul de forțe fiind prea dezechilibrat”, a spus corespondentul Tony Dokoupil.

”El era adult”, a fost răspunsul lui Hillary Clinton despre soțul ei.

Scandalul care a făcut înconjurul lumii a izbucnit în ianuarie 1998, când a ieșit la iveală aventura sexuală a tinerei stagiare cu preşedintele de atunci al Statelor Unite, Bill Clinton.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni