• PRO TV
  • VIȚA DE VIE a lansat "Șase (-)", cea de-a doua parte a albumului Șase/Șase

VIȚA DE VIE a lansat "Șase (-)", cea de-a doua parte a albumului Șase/Șase

VIȚA DE VIE a lansat "Șase (-)", cea de-a doua parte a albumului Șase/Șase

"Vița de vie" întregește în mod magistral sistemul afectiv al fanilor de pretutindeni odată cu lansarea materialului "Șase (-)", ultima parte a albumului "Șase/Șase", printr-un spectacol de neuitat, ce a avut loc pe 27 octombrie, la Arenele Romane.

“Şase (-)” urmează aceeași rețetă simbolică a conceptului „Șase/Șase” însă plusează prin adăugarea unor elemente muzicale de-a dreptul spectaculoase, regăsite în structura celor două noi materiale, Ploaie de foc și Luna și noi Live @ Awake. Acest fapt se lasă certificat și prin dovada lansărilor anterioare: HaiHui, Dur de-a dura, #ialapet şi Sorcova.

În cadrul evenimentului, "Vița de vie" a interpretat integral cele douăsprezece piese extrase de pe albumul "Șase/Șase", dar și alte câteva melodii consacrate. După lansarea single-ului HaiHui, care a avut loc in luna mai a anului precedent, "Vița de vie" a înregistrat un succes fenomenal cu "Dur de-a dura", câștigând Premiul Radio Romania pentru "Cea mai bună piesă alternative rock", în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.


 

#ialapet este poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate "Vița de vie", luând în considerare linia melodică și versurile de o profunzime violentă. Povestea Sorcovei vine ca un balsam în completarea universului "Șase (-)", pe când celelalte două lansări, Ploaie de Foc și Luna și noi // Live @ Awake, au reușit să le ofere fanilor o experiență inedită în cadrul concertului de la Arene.

Grafica albumului "Șase (-)" reprezintă simbolurile fiecărei piese. Albumul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.


 

 Trupa "Vița de Vie" este alcătuită din: Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea și Mihai Ardelean.

Noul album "Șase (-)" este disponibil, în format fizic și digital, aici.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni