• PRO TV
  • Al treilea angajat care demisionează din Casa Regală în ultimele 6 luni: „Meghan Markle are o atitudine dificilă"

Al treilea angajat care demisionează din Casa Regală în ultimele 6 luni: „Meghan Markle are o atitudine dificilă"

Al treilea angajat care demisionează din Casa Regală în ultimele 6 luni: „Meghan Markle are o atitudine dificilă"

Asistenta personală a lui Meghan a demisionat la doar șase luni după nunta Ducesei de Sussex cu Harry, scrie site-ul People.

Amy Pickerill, asistenta lui Meghan Markle, a demisionat pe fondul zvonurilor referitoare la atitudinea ducesei de Sussex față de angajații Casei Regale.

Daily Mail scrie că Pickerill ar fi spus că Meghan „are o atitudine dificilă” și că relația ei cu angajații din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

Publicația britanică a mai scris și cu alte ocazii că, potrivit unor surse din anturajul regal, până și Regina ar fi avertizat-o pe Meghan în privința atitudinii pe care o are față de angajați.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară și cu foarte multe pretenții. Regina e foarte nemulțumită de felul în care îi tratează pe angajați și i-a atras atenția în nenumărate rânduri.”, a spus sursa citată de Daily Mail. 

Demisia asistentei, mai scrie publicația britanică, ar fi luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind că era unul dintre cei mai apreciați angajați ai Casei Regale.

Pickerill e al treilea angajat care demisionează în ultimele șase luni pe fondul zvonurilor despre atitudinea Ducesei.

Contactat de jurnaliștii de la People, biroul de presă al Palatului Kensington a refuzat să comenteze informaţia despre demisia lui Pickerill, care a fost transferată la începutul anului în subordinea directă a lui Meghan.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni