• PRO TV
  • Creed 2, filmul în care joacă românul Florian Munteanu, a avut premiera la New York

Creed 2, filmul în care joacă românul Florian Munteanu, a avut premiera la New York

Creed 2, filmul în care joacă românul Florian Munteanu, a avut premiera la New York

Sylvester Stallone și Dolph Lundgren, alături de noile staruri ale cinematografiei americane, Michael B. Jordan și românul Florian Munteanu, au fost vedetele serii la AMC Loews Lincoln Square.

Marți seară, una dintre cele mai așteptate continuări cinematografice a avut premiera la New York. Creed 2, care reprezintă al doilea capitol din viața lui Adonis, fiul celebrului Apollo Creed, a beneficiat de oaspeți de vază. Nou intrat în lumina reflectoarelor este pugilistul de origine română Florian Munteanu, care în film joacă rolul lui Viktor Drago, fiul fiorosului Ivan Drago, coșmarul cuplului Apollo-Rocky.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRAGO IS BACK ???????????? . #creed2 #Nov21st #legacy

A post shared by Florian "Big Nasty" Munteanu (@bignasty) on


Debutul său în lumea filmului este spectaculos, fiindcă i-a impresionat din prima pe cei mai buni. Florian Munteanu (28 de ani) a fost recrutat direct de Sylvester Stallone, la propunerea managerului său, Eduard Irimia. Românul, care s-a născut în Germania, nu avea nici o oră de experiență ca actor, dar e un pugilist excepțional și vorbște limba engleză perfect, chiar și cu accent de estul Europei. Iar asta a fost tot ce a contat pentru „Rocky Balboa”. 

„Nu am mai jucat până acum și dacă m-ai fi întrebat înainte de film dacă m-aș fi imaginat vreodată la Hollywood, aș fi spus că nu ar fi imposibil, dar că e atât de departe. Acum că se întâmplă, pot să mă conectez la franciza Rocky. Când el a început această poveste era un boxer de rând, nimic special, dar a dat totul, a profitat de toate șansele pentru a-și atinge scopul”, a declarat Florian Munteanu, poreclit Nasty.

Alături de tatăl lui din film, Ivan Drago (Dolph Lundgren)


Hollywood-ul este a doua sa casă acum, iar din 23 noiembrie românii îl vor putea vedea pe marile ecrane într-o superproducție. Florian Munteanu joacă alături de Sylvester Stallone și Michael B. Jordan în Creed II, povestea fiului marelui campion Apollo Creed. 

Filmul va fi lansat oficial în cinematografe în 21 noiembrie, în Statele Unite, și promite să impresioneze prin scenele de luptă, la care cei doi eroi au muncit pe brânci.

Creed 2 este lansat la 33 de ani distanță de la premiera lui Rocky 4, în care Apollo Creed este ucis în ring de temutul Ivan Drago. Filmul din 2018 îl prezintă pe Adonis Creed,  fiul legendarului campion, încercând să răzbune cumva moatea tatălui său învingându-l în ring pe fiul celui care i-a răpit părintele. Acțiunea din Creed 2 se petrece la 33 de ani de la acel tragic eveniment pentru Apollo Creed și Rocky Balboa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni