• PRO TV
  • Primul trailer oficial ”Avengers 4” a fost lansat! Sfârșitul aventurii va fi epic

Primul trailer oficial ”Avengers 4” a fost lansat! Sfârșitul aventurii va fi epic

Primul trailer oficial ”Avengers 4” a fost lansat! Sfârșitul aventurii va fi epic

Primul trailer oficial pentru ”Avengers 4, al cărui titlu oficial este ”Avengers: End Game”, tocmai a fost lansat, marcând 10 ani de Marvel în universul cinematografic.

Este sfârșitul unei călătorii care a început acum un deceniu - de la primul film în care Tony Stark devine Iron Man până la devastatoarea bătălie împotriva lui Thanos în ”Avengers: Infinity War”, care a fost lansat acum câteva luni.

 

Mulți dintre cei mai puternici eroi de pe Pământ încă deplâng moartea prietenilor lor apropiați, care au fost transformați în praf în cel mai dramatic moment al peliculei Infinity War.

Marvel a ținut în secret detaliile privind ”Avengers 4”, însă trailerul oferă unele indicii despre ceea ce va urma în ultima confruntarea a supereroilor cu temutul Thanos.

Avengers 4, numit oficial ”Avengers: End Game”, este ultimul film Marvel pentru mai mulți actori-cheie, printre care Chris Evans. Alți actori ”Avengers”, inclusiv  Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner și Chris Hemsworth, nu au spus încă dacă vor părăsi Marvel după ”Avengers: End Game”.

”Avengers: End Game” va fi lansat pe marile ecrane pe 3 mai 2019.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni