• PRO TV
  • Avengers 4 a doborât un record incredibil chiar înainte de a fi lansat pe marile ecrane

Avengers 4 a doborât un record incredibil chiar înainte de a fi lansat pe marile ecrane

Avengers 4 a doborât un record incredibil chiar înainte de a fi lansat pe marile ecrane

Trailerului ultimului film din seria Avengers – Endgame – a bătut recordul de vizualizări pe toate platformele în 24 de ore.

Avengers 4 – Endgame a detronat clipul de prezentare al lui Infinity War (236 de milioane de vizualizări) și clipul lui Lion King (224,6 milioane de vizualizări). Într-o singură zi (vineri, 7 decembrie 2018), ultima producție Răzbunătorii a Studiourilor Marvel a strâns nu mai puțin de 289 de milioane de accesări. Realizatorii filmului au mulțumit fanilor seriei Avengers pentru interesul ridicat pentru acest trailer și i-au invitat în cinematografe din mai 2019, când filmul va fi lansat oficial.

Avengers Endgame continuă povestea din Infinity War și e de așteptat ca trupa Răzbunătorilor să se destrame tragic. Așa cum îi spune și numele, acum e sfârșitul jocului și al Răbunătorilor. Nu știm dacă supereroii vor muri efectiv, cert este că unii dintre ei vor dispărea la sfârșitul acestui film. Producătorii seriei s-au văzut nevoiți să-i scoată cumva din schemă, având în vedere că cei mai mulți actori importanți din film nu și-au înnoit contractele cu Studiourile Marvel.

Citește și: Moare sau nu Captain America în Avengers 4?

Iată mai jos trailerul lui Avengers Endgame!   Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni