• PRO TV
  • Care e singurul program TV pe care Elton John îl urmărește de Crăciun

Care e singurul program TV pe care Elton John îl urmărește de Crăciun

Care e singurul program TV pe care Elton John îl urmărește de Crăciun

Sir Elton John are timp să se uite la televizor, însă în perioada Crăciunului artistul urmărește un singur program TV. Nu credem că o să ghiciți care e.

Excentricul cântăreț a dezvăluit că nu-l atrage mai nimic la televizor în perioada Crăciunului. Singurul program TV pe care îl urmărește este discursul Reginei Elisabeta, pe care aceasta îl rostește în fiecare an în această perioadă. Într-un interviu acordat Radio Times, Elton John a explicat cum își petrec timpul el, soțul lui și cei doi copii ai lor născuți cu ajutorul unei mame-surogat.

„În afară de discursul reginei, plănuim să ținem televizorul închis, fiindcă ne place să ne bucurăm de cadouri, să jucăm jocuri și să ascultăm colinde. Crăciunul e un moment de liniște petrecut în familie, așa că ne străduim să facem acest timp petrecut împreună cât mai special”, a spus artistul.


Elton John, alături de soțul lui, David Furnish, și copiii Elijah Furnish-John și Zachary Furnish-John

Citește și: Victoria Beckham, către Elton John: „Am renunțat la muzică din cauza ta”

Cântărețul apune că nu este împotriva tehnologiei, însă aceasta ar trebui să ne ocupe mai puțin timp din viață. „Apreciez beneficiile pe care tehnologia ni le-a dat, dar nimic nu bate o conversație plină de viață și râsetele”, mai spune Elton John.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni