• PRO TV
  • Charlie Sheen, recompensat de Alcoolicii Anonimi pentru cele 12 luni în care nu a pus gura pe băutură

Charlie Sheen, recompensat de Alcoolicii Anonimi pentru cele 12 luni în care nu a pus gura pe băutură

Charlie Sheen, recompensat de Alcoolicii Anonimi pentru cele 12 luni în care nu a pus gura pe băutură

Actorul Charlie Sheen sărbătorește un an de abstinență totală în ceea ce privește consumul de alcool. 

Starul din „Doi bărbați și jumătate” a fost premiat de organizația Alcoolicii Anonimi pentru progresele înregistrate în tratarea dependenței de alcool. Charlie Sheen a distribuit pe Twittter o fotografie cu o monedă cu sigla organizației și cu mesajul Unity, Service, Recovery. 

Asta s-a întâmplat ieri. Un moment fabulos în noua mea călătorie”, a scris actorul pe rețeaua socială. Charlie Sheen se luptă de ani buni cu dependența de droguri și alcool. Actorul a căzut pradă viciilor mai ales după ce aflat că e bolnav de HIV/SIDA, în 2012. 

Charlie Sheen este un actor strălucit, însă a dezamăgit din cauza vieții sale private, mult prea excentrică până și pentru Hollywood. A fost căsătorit de trei ori, are cinci copii și un nepot și a avut o sumedenie de iubite care activează în industria filmelor pentru adulți. 

În 2003 a fost distribuit pentru prima dată în serialul de succes „Doi bărbați și jumătate” și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai bine plătit actor de televiziune: 1,25 de milioane de dolari pentru fiecare episod

În 2011 a ajuns la dezintoxicare de trei ori și a fost concediat de producătorii serialului în care a scris istorie. Însă nu pentru agitata sa viață privată, ci pentru că l-a denigrat pe creatorul seriei, Chuck Lorre.  

Tot lui Sheen i se atribuie o întâmplare ciudată, petrecută în 1990. Atunci, actorul și-ar fi împușcat accidental logodnica, Kelly Preston, în braț. În 2011, Sheen a oferit o altă versiune a poveștii, pe care n-o știuse nimeni până atunci.

„Eram jos, dimineața devreme, preparând cafeaua și credeam că ea e sus, încă în pat. Și am auzit o împușcătură. Mi-am zis: Gata, a făcut-o, în cele din urmă a făcut-o. S-a sinucis și toată lumea va da vina pe mine. Așa că, am lăsat cafeaua, fiindcă o împușcătură dimineața te trezește mai bine decât o ceașcă de cafea. Am venit de după colț și am văzut-o pe Kelly Preston în capul scărilor, ținându-se de încheietură, uitându-se la mine, plină de sânge. Și m-am gâdit: Asta-i tare de tot. Nu, nu am făcut-o eu”, a declarat Sheen în Vancouver, în cadrul turneului live My Violent Torpedo of Truth, conform eonline.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni