• PRO TV
  • Faptele bune sunt răsplătite cu 10.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru a primi acești bani

Faptele bune sunt răsplătite cu 10.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru a primi acești bani

Faptele bune sunt răsplătite cu 10.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru a primi acești bani

Românii care se implică activ în proiecte care aduc un beneficiu direct oamenilor din comunitatea lor pot primi o finanțare de 10.000 de euro. Dacă te numeri printre aceia care tac și fac, atunci e timpul să afli cum poți accesa acești bani.

Faptele bune ne definesc pe toți, dar unii dintre semenii noștri cheltuiesc mai multă energie pentru cei din jur. În ajutorul lor a fost creat un mecanism ambițios care recompensează efortul celor care nu pot trece nepăsători pe lângă cei aflați în nevoie. 

Dacă te numeri printre cei care au idei geniale pentru a-i ajuta pe alții și proiectul tău nu are finanțare, atunci ai nimerit unde trebuie. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma online Cinstim Binele, să completezi formularul cu datele personale și să explici cum te-ai gândit să le fii de folos celor de lângă tine. 

Scrie pe cine dorești să ajuți, cum te-ai gândit să o faci, cum s-a derulat până acum proiectul (dacă l-ai început deja) și ce impact crezi că va avea gestul tău în comunitate. Pe lângă aceste informații trebuie să oferi fotografii și/sau fișiere video pe care le poate vedea toată lumea (dacă e cazul).

Înscrierile au început deja pe site, iar la final vor fi selectate opt idei care vor primi finanțare (10.000 de euro fiecare). Dacă e în puterea ta, implică-te și fă un bine! Abia așteptăm să te cunoaștem și să-ți publicăm povestea, ca să știe toată lumea că faptele bune sunt răsplătite.

Ai deja un proiect? Înscrie-l AICI! Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat AICI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni