• PRO TV
  • Terminatorul eco. Arnold Schwarzenegger conduce primul Hummer electric din lume

Terminatorul eco. Arnold Schwarzenegger conduce primul Hummer electric din lume

Terminatorul eco. Arnold Schwarzenegger conduce primul Hummer electric din lume

Actorul Arnold Schwarzenegger a mai făcut un pas important pentru protejarea planetei odată cu transformarea unui Hummer pe motorină în primul vehicul Humvee civil propulsat cu energie electrică.

Starul de la Hollywood este un mare fan al vehiculelor militare, însă și un cunoscut luptător pentru cauza planetei. Arnold Schwarzenegger (71 de ani) a fost văzut la volanul primului Hummer eco din lume, miercuri, în Santa Monica. Cei care îl cunosc știu că nu e o surpriză. În septembrie, anul trecut, Arnie a participat la inaugurarea unei noi fabrici de vehicule electrice a constructorului Kreisel Electric, unde a putut negocia transformarea vehiculului său Humvee.

Miercuri, Arnold a dat o tură prin Santa Monica cu noul său Hummer și a făcut impresie, în ciuda faptului că a fost silențios. Actorul a fumat chiar și un trabuc la volanul noii sale mașini care nu poluează deloc, scrie Daily Mail.  

Arnold Schwarzenegger și-a cumpărat primul vehicul Humvee în anul 1992. El a convins compania producătoare să realizeze o versiune civilă a vehiculului militar folosit în teatrele de operațiuni ale SUA. Astfel, actorul a cumpărat primele două vehicule Hummer adaptate pentru șosea care au ieșit de pe poarta fabricii.

Citește și: Cum arată noua mașină a lui Arnold, care costă un sfert de milion de dolari


În timpul campaniei sale pentru funcția de guvernator al statului California, Arnie a anunțat că va modifica unul dintre cele trei vehicule Hummer, astfel încât să funcționeze cu hidrogen. Conversia l-a costat 21.000 de dolari, scrie ziarul britanic. După ce a ajuns guvernator, a semnat un contract de investiții care prevedea amplasarea de stații de alimentare cu hidrogen a autovehiculelor. Din dragoste pentru natură și protecția mediului, actorul și-a modificat și un autoturism de lux pentru a fi alimentat cu energie electrică.

La începutul acestei luni, Arnold Schwarzenegger a participat la un summit important privind schimbările climatice, care a avut loc în Polonia. Aici a dezvăluit ce ar face dacă s-ar putea întoarce în timp ca Terminator.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni