• PRO TV
  • O zi pe platourile de filmare la superproducția ”VLAD”. Adi Nartea și Andrei Aradits, în ipostaze inedite

O zi pe platourile de filmare la superproducția ”VLAD”. Adi Nartea și Andrei Aradits, în ipostaze inedite

O zi pe platourile de filmare la superproducția ”VLAD”. Adi Nartea și Andrei Aradits, în ipostaze inedite

Adi Nartea și Andrei Aradits fac parte din distribuția ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. 

Dacă, în superproducția VLAD, Adi Nartea (interpretul lui Vlad) și Andrei Aradits (interpretul lui Ștefan) au o relația complicată, personajele lor fiind prinse într-un joc dur al răzbunării, în spatele camerelor de luat vederi sunt prieteni foarte buni și, mai mult, știu să se distreze foarte bine.

În primul serialul românesc realizat la standarde cinematografice, Vlad este un fost condamnat pe nedrept care, după ce obține o nouă șansă în viață, se întoarce în lumea bună a Bucureștiului, pentru a se răzbuna pe cei care l-au trădat și din cauza cărora a ajuns la închisoare. Este vorba despre cei mai buni prieteni ai lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). Printre acoliții lui Ștefan se numără și Tibor, interpretat de George Piștereanu. 

Adi Nartea i-a dezvăluit reporterului PRO TV Cătălina Oprea câteva trăsături ale personajului său, Vlad: ”El e băiatul ăla iubitor, atent și cumva galant la suflet... apoi devine băiatul acela răzbunător. E un personaj complex, din care am multe de învățat. Pentru că el a început de jos, alături de niște prieteni foarte buni, alături de iubirea vieții lui, și lucrurile la un moment dat au luat o întorsătură, obligat-forțat, într-o altă parte”.

Adi Nartea vorbește și despre cea mai frumoasă scenă în care a jucat până acum, pentru superproducția ”VLAD”. ”Când Ștefan, adică personajul interpretat de Aradits, adoarme la mine în poală”, glumește el. ”Nu știu mai multe detalii, eu eram beat”, completează Andrei Aradits. ”Și eu, când în personaj sunt beat, sunt beat și în viața de zi cu zi”. 

Pot să vă spun eu, personal, următorul lucru, pentru că am trecut prin diverse proiecte de televiziune. Mi-am dorit foarte mult să existe proiectul ăsta de serial. Mi-am dorit să fie o ficțiune civilizată. Foarte civilizată”.

Andrei Aradits își amintește și cea mai amuzantă scenă pe care a interpretat-o până acum pentru superproducția ”VLAD”: ”Cea mai frumoasă scenă am pus-o pe Facebook. A fost în Grecia. M-am distrat teribil. Când veneau unii cu pistoale și eu alergam în patru labe. Aia mi-a plăcut cel mai mult”.

Superproducția ”VLAD”, un serial care respectă cele mai înalte standarde cinematografice, are o distribuție de excepție, printre cele mai importante nume regăsindu-se Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni